Dagarna som gått..

De dagar som gått har det skett mkt på lär jag säga. Vi har hunnit varit med barnen minst 10 timmar per dag ungefär, + att vi har firat jonathans födelsedag och har kommit in i bra rutiner med barnen :)

Inatt blir troligtvis den sista kvällen hemma, sen ska vi få ett eget rum med bebbarna, så att dom sover med oss och sådant och vi sköter allt själv.
Och det känns helt underbart :D

De har vänt i vikten nu med, det är oxå underbart skönt :D så dom hade nästan ökat 30 gram från igår.
Dom är  väldigt duktiga på att äta så det skulle vara lite konstigt om de inte gick upp i vikt.

Jag ammar på för fullt och de är jätteduktiga på att suga på amningsnappen för att vara så små, och dom har ju en övervakare över dom dygnet runt, den sitter som på foten så håller den koll på hur mkt syre å hjärtslag å sånt de har i kroppen och hur det slår å sånt.

Och är värderna för dåliga så piper maskinen, men dom har nästan inga pip alls på den heller  så dom är duktiga tjejer, eftersom att dom är 1.5 mån förtidig så skulle dom inte ha kunnat andas alls eller vad man ska säga, så barn som föds i denna vecka brukar inte kunna vara så duktig på att andas som våra är .

Så det känns underbart när alla säger att allt ser ovanligt bra ut och sånt J + att vi kommer in på eget rum imorn, och att övervakningen på dom åker bort om en vecka.

Idag när vi kom till sjukhuset så hade dom varit så hungriga så personalen hade lära ge dom mat innan vi kom :P men så kan det vara ^^ Det är ju bra att dom säger till när dom är hungriga iaf.

Och vi fick även tvätta dom och byta massa blöjor idag,och nellie har tappat sin navelsträng så nu är det bara emmelina kvar som ska tappa sin ^^


Sen har jag ju glömt att tacka alla som skrivit grattis, och det är väl för att man inte varit sig själv på några dagar nu och haft väldigt mkt för sig å sånt.

Men tack så mkt alla som skrivit och sånt :D vet inte vad jag ska skriva men det betyder mkt alla grattis och sånt vi fått! J


Men nu ska jag ta och fixa lite här hemma, ska tvätta 7-8.30 imorn så ska fixa vad som ska tvättas och inte tvättas. Sen blir det några dagar uppehåll här eftersom att vi kommer sova på sjukhuset + att de ska slipa och tapetsera och greja här hemma J de ska bli klart innan de små kommer hem, så det är skönt!


Men vi hörs bloggen och allt folk!


Bye!




Jonathan,Emmelina och Nellie mina underbaraste <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback