Helgen!

Då ska vi berätta hur helgen har varit,
det började på fredag morgon vi åkte mot forsbacka för att hämta Magdalena och Per-Erik vid halv nio.
Kom dit och packade in allt i bilen :)

Medans vi var där kom vi på att vi glömt kaffebryggaren på hemma, så det blev en snabbis hem hit före innan vi åkte vidare.
Vi åkte sen blev det fika paus i järna :) vet inte hur vi kom in att prata om det iaf, men vi kom fram till att jonathan hade glömt att dra ur kaffebryggaren när han sprang upp hemma i gävle.
Utan han hade bara varit in och lämnat badbaljan uppe :P
Så det va bara att ringa och kolla vad folk trodde om de skulle stå på tills lördag kväll. Eftersom att vi låst båda låsen på våran dörr så kunde inte hyresvärden komma in heller.. för dom har bara nyckel till det understa låset.
Men det blev så att den fick stå på så var det bara att hoppas på att inget skulle ske.

Åkte sedan vidare efter att ha fikat :)
Kom fram till oxelösund vid 2 kanske ? Kollade inte riktigt på tiden.
Gud som vi åkte runt och kollade i oxelösund innan vi hittade rätt :P
Efter att "loggat in" på stugan och sådant så åkte vi tillbaka in i oxelösund för att handla lite mat som vi glömt att köpa + glömt att ta med.
Sen blev det in på systemet å köpa lite öl till de som ville ha, sen tillbaka till stugan och då blev det grillning å sånt :)
Blev grillad korv först på dagen sen efter de så lade vi oss och vilade en stund, sen promenad ner och kolla på stranden och sådant.
Vid 7-8 på kvällen lr nått sånt så blev det grillad lövbit och stekta kroketter :) med vitlök/ persilje smör :) och bröd å sallad!
Blev massa kort spelande efter maten och prat :)
Valde att gå och lägga oss vid 12 tiden eftersom att vi skulle upp rätt tidigt dagen efter och till kolmården.

Vi gick upp vid halv nio på lördagen och började fixa till oss och städa ur å käka frukost.
Vid kvart över tio så åkte vi iväg mot kolmården så vi kom dit vid 11.
Gick och betalade in oss sedan var det bara att knalla på och kolla på djur och fota såklart ;D
Blev att kolla på delfin uppvisning som markolioo eller hur han stavar hade satt ihop, dock lite besviken på den :/ Kanske för mycket prat och för lite show med delfinerna, men det är väl att dom gör mycket spex runt omkring för att det är så mycket barn som kollar på det. Så att dom ska tycka det är roligt och intressant.
Men hade vela se lite mer av delfin konster jag, men men.

Efter det blev det matpaus, vi gick in till tiger world och käkade vid några bord som fanns där eftersom att vi hade mat med oss :)
Efter det knallade vi vidare, och kollade på djur gick även in i en shop :) fick ett par solglasögon av jonathan, snygga + skit sköna:D
Eftersom mina enda brillor jag passat i/ tyckt om försvann på ett sätt förra sommaren. Tråkigt nog! Men så är det!
Men nu har jag fått ett par skit snygga av älsklingen :D

Blev kaffepaus inte långt efter det sen bar det iväg mot utgången fast blev en del stop som vi inte tänkt då eftersom att man hittar massa skoj på vägen som inte riktigt är utmärk på kartan som man kan ta vid ingången:P

Efter att vi gått ut så packade vi in oss i bilen och det blev safaritur runt i safarirundan, vi fick en björn som ville gå över vägen framför oss flera ggr den liksom förföljde våran bil och eftersom att den gick så när så kan man ju inte köra så fort så att den hann ju ikapp oss.
Men lite skoj va de att den bara gick framför oss och ingen annan bil.
Sedan när vi kom in i lejonens dal så kom ett lejon och gick vi försökte smygkrypa så mkt som möjligt så att vi skulle få den framför oss, men den kom bakom oss. Men fick bra bilder på den ändå eftersom att den hann komma riktigt nära :)

Efter att vi åkte safarit så va det dags att åka hemmåt mot gävle och hoppas på att våran lägenhet inte brunnit med tanke på kaffekokaren :P
Det blev att vila i bilen fy så trött jag va efter att gått så mkt på en och samma dag.
Sen blev det max när vi kom hit till gävle vid 9 tiden :) eftersom att man va helt slut i kroppen så orkade man inte laga någon mat.
Sen blev det sängen vid 11 för min del va helt slut. + att jag har varit helt slut hela dagen idag.
Svullna ben och mkt vätska i kroppen men det blir ju så.
Men snart kommer dom :D

Men idag har det inte hänt mkt, bara slappat och sovit. Jonathan gjorde mat och jag bara låg :P blir lite smått bortskämd nu när man är gravid.. fy fy ! Men det blir snart ändring på de ^^

Just nu ska vi kolla på en film och käka räkmackor :D egengjorda :D
Mums Mums!

Sen imorn vet ja inte vad det blir, får se.. Måste kanske packa ihop lite mer? man kan ju packa ner de kläder som man inte kommer andvända på tisdag och onsdag imorn eftersom att vi flyttar då, sen hänger man ju upp alla kläder igen i nya lägenheten så då får man ju tillgång till kläder igen :)

Längtar tills vi kommit in i nya lyan och fått små bebisarna:D

Men nu ska ja lägga mig å mysa med hjärtat å äta lite räkmackor!

p.s bilder från kolmården och helgen kommer imorn eller något, för sitter vid min data nu och jag har lagt in alla bilder på jonathans data. d.s

vi hörs!

Bye


Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback