Ikea igår och vad sker idag?

Ja det gick bra igår, va även in på Ikea å köpte lite saker :) och så käkade vi där^^
Vi köpte en badbalja och påslakanset till bebbarna!

Efter det vi varit där så va vi bara hemma å slappade, jag blev så himla trött av att gå så mkt ^^ men ändå gick vi bara ett varv på ikea, men det tar på krafterna nu när man inte bara är en person utan tre.

Sen så ringde vi och kollade med hon som har lägenheten/radhuset som vi ska flytta in i. Och det lät som att hon skulle få nyckeln till sin nya lägenhet på fredag och flytta sen över helgen och städa ur å besikta på måndag, så ser allt bra ut på besitkningen så får vi nycklarna på tisdag :D
Längtar, vill flytta nu!

Sen har vi bestämt att vi ska åka på en lite semester :P vi drar på fredag kväll och kommer hem på lördag, så de är inte någon långvarig men vi ska på kolmården och sådant :) Vi åker med jonathans syster och hennes kille.
Så har vi hyrt stuga å sånt ^^ Myspys!
Skönt att man kan känna att man vill åka bort och kan göra det än när jonathan är med, utifall något skulle ske med magen.
Skulle inte våga åka någonstans om jonathan inte va med, inte om man ska sova över iaf^^


Men nu ska ja sätta mig å spela lite sims ? :)
Sen blir det iväg till gamla jobben och fixa lite papper som försäkringskassan behöver. Eftersom det verkar som att inte alla papper som ska va inskickade är det. SUCK!

Men men vi höres!

P.s Uppd på graviditeten kommer idag, men hittar inte min kamera sladd efter att jonathan fixat bakom datan, så väntar på att han ska vakna och förhoppningsvis veta vart den är :P d.s

Jonathan Sundkvist ♥ Älskar dig !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback