Hemma igen.

Då har vi varit på kalas idag med. Trevligt va det :) fika och prat!
Grattis Magdalena som fyllde 27 idag :)


Sen har vi inte gjort så mkt mer, ätit och sedan matat dom små. Som just nu ligger och sover. Får se när dom vill ha mat nästa gång. Hoppas dom sover bra inatt, för de gjorde dom inte natten som va till idag :( eller emmelina sov fint det va väl nellie som hade lite magknip som sov dåligt.
Så det slutade med att vi försökte få dom sova mellan oss, men då väckte hon emmelina och sådant, så då fick dom flytta över till sin säng. Så lade vi en handduk mellan dom så att dom inte skulle väcka varandra. Och då gick det bra, bara det att man fick höra henne ligga å gny. Man kan ju inte göra så mkt mer än att hjälpa till lite med ben press lr va man ska säga.
Sen emmelina sov galant, det blir mer tid mellan målen för dom med, emmelina käkade halv 7 imorse sen vaknade hon inte förns halv tolv nästa gång och ville ha mat. Så det är skönt :) och dom äter ju rätt lika tider så det är med skönt, iaf på nätterna. På dagarna går de ju bra om om dom inte äter exakt sammtidigt men ändå vill man att dom ska äta sammtidigt annars får man ju bara sitta med en i famnen och en flaska. Man måste ju få lite egen tid med, så vi försöker få dom att ha lika mattider.

Dagen imorn blir följande, jonathan jobbar 8-12 sen visar han våran gamla lägenhet sen kommer han hem. Sen blir der hörsel test för små tjejerna :)
Sen efter det så kommer min morbror med sin sambo och deras barn :) har inte träffat dom på ap länge, så det ska bli skoj :) + att dom inte sett hur vi bor i nya lyan:P ^^


Men nu ska ja kolla på tv... eller kanske hoppa in i duschen ?
Det skulle vara skönt. Men det som skulle sitta bäst nu det är ett bad å lite massage känner att det skulle vara toppen.

Men det får vänta lite, måste på efterkontroll innan jag badar. Det är de rådet man fått så då är det väl bara att lyda även om det lockar med ett litet bad.


Nu säger vi hejdå!


Bye



Jonathan min älskade och våra småttingar är det bästa<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback