En hel ute dag :)

Idag så började det med att jag fick lite sovmorgon :) vaknade vid kvart i 8 och kunde inte somna om ;P
Gick upp och fixade gröt till dom små, sedan fixade vi lite på altanen typ ställde i ordning borden och de, blev nöjd :)

Gick in och käkade frukost,vid kvart i 10 skulle ja ta bussen ner på stan, men missade den så tog prick istället.. skulle ner och träna, men när jag kom till friskis och svettis så var det fullt på passet, dom satte upp lappen på dörren precis när ja kom :(
Men då fick det bli en prommis hem istället :) gick hem då kom svärmor och hennes sambo precis när jag kom :P vi satt och pratade lite sen fixade dom lite mat :) fläskkarré och pressad potatis med svampsås.. hur gott som helst :)

Efter det började vi pota i trädgården, fixade upp lite högar som skulle bort och sånt :) mamma och pappa å bror kom förbi, pratade lite med dom..
 Efter att alla åkt så tog det kanske 20 min så kom lisa och per och lisas mamma var också med, det blev lite fika och prat.

Sen efter att dom åkt så tog vi oss ut på en liten prommis med vagnen, solen sken ju fortfarande och det var hyffsat varmt.. då kan man ju inte gå in :O

men när vi kom hem så var det dags för mellis för dom små, så då gick vi in.. och solen hade även försvunnit bort från våran altan.. så då blev det kyligt att vara ute.

Nu sitter dom små och leker för fullt och skrattar åt varandra på golvet, så gulliga så :D
Jonathan ligger och kollar på hockey, men jag är inte så intresserad så sitter här istället.

Just ja måste berätta, igår gjorde vi en skit god pizza här hemma.. va godare än dom man köper på pizzerior.. vi gjorde pizzadeg enligt vår kokbok.. och sedan stekte vi på lite köttfärs men taco krydda, sedan hade vi på ost på det så den smälte och creme fraiche med tacokrydda i :) hur god som helst blev den, käkar mycket hellre det än att köpa.. och det är inte så jobbigt och göra och mycket mycket billigare..
Det blir det i fortsättningen här hemma iaf,, ingen köppizza :P

 

Men nu ska ja fixa nå annat.. bye!


Kommentarer
Postat av: emma, ung mamma åt julia [foto]

jaha va kul :P allt bra med er? kramis

2010-04-25 @ 09:29:24
URL: http://emmzien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback