Bloggtorka

Det är vad jag har, inge roligt att skriva.
Eller det finns de säkert, men inget jag kommer på, och orkar.


Jag känner att bloggen får stå undan då man har massa annat att gära nu för tiden.
Två små underverk att ta hand om, planering inför dopet, fixa till fjällen å sånt.

Japp det är bokat nu.. den 25:e mars åker vi till sälen (stöten) och glider lite i backen.
Och den 27:e feb har vi dop. Massa att fixa å planera.

har hittat två låtar jag vill ha på dopet, en är dock klar. Och jonathans mamma ska sjunga :)
den andra ska vi prata om å sånt, sen ska vi prata om faddrar å sånt å grejs.. handla allt å fixa å dona.. Mkt mer att göra vid dop än man tror.

Iaf låten som är klar att vi ska ha på dopet heter:

Två små underverk, finns på dopguiden. Hur finns som helst, och speciell låt till tvillingar. Så det är klart vi ska ha den.
Lyssnar på den om och om igen nu :P
Sen den andra låten jag vill ha med är med Carola, den heter Himlen i min famn!


Jaja, nu ska ja fixa å greja här hemma.. om ett tag kommer jossan och vi ska umgås :)
Längesen nu, ska bli skoj å se hennes mage :)


Men jaja, bye.. får se hur länge de tar innan jag skriver igen.

kollade på blocket igår för skoj skull..

och hittade då denna skönhet..
 
Vem skulle inte vilja ha en sådan vagn ?




Nu undrar ni kanske vad det är som är så speciellt med denna vagn ?

Jo det är nämligen så att den har massa funktioner som är bra, men dock finns en nackdel med..


Det som är bra med den det är att man kan ställa handtaget,man kan ha barnen emot sig, man kan ha ena vänd mot mötande folk och en mot sig beror på vad barnet vill liksom.. och man kan ha en liggdel å en sittdel, man kan ha två liggdelar och man kan ha den utan huvudskygg så att den blir som en sulky.
Den är smidig att köra ( iaf när det inte är snö)
Blir även liten när man fäller ihop den, så får plats lätt i bilar och sådant.


Men det som är nackdelen med den är att hjulen i fram är små :( det går ju inte så bra att köra med sådana hjul på vintern.
Och priset är inte heller så roligt, lr ja det är inte så farligt för en ny vagn med alla dessa funktioner. Men har man inte dom pengarna är inte priset så roligt.

men ni som tyckte att denna vagn verkade bra och är sugen på en.. t.ex om ni har ett större barn och ett mindre är denna bra som syskonvagn.

Den heter så mycket som :

Firstwheels city twin

kostar kring 10.000 :-



Suck!

Precis när man skulle sätta igång å dona här hemma medans dom små sov, så vaknade dom självklart.. så dom fick mat, och båda var väldigt övertrötta så jag hoppas dom somnar om. För det behöver dom..

20 min sovning och 4 timmar vaken tid är inte bra för dom, det märks långa vägar.. dom blir skrikiga,kliar sig i ögonen men vägrar slappna av :(

Men hoppas dom somnar :) Då ska det fixas här hemma, städa tvättstugan,baka sen kommer steffi. då ska ja klippa henne lite :) sen kommer svärmor å svägerskan vid halv 3 typ :) sen vid 4 blir det träning :D

Sen myskväll :)

Men nu ska ja gå upp å kolla till dom små.

Förmiddagslur

För dom små, å jag sitter här å tar det lite lugnt. Skönt!

Men om 2h och 45 min så är vi på gimlins och väljer ut bilder :)

Så det blir inte lungt nå länge till, för ja ska fixa mig innan dom små ska äta. dom ska få lite käk innan vi åker ner på staden.
Även jag ska käka, men är fortfarande mätt sen min frukost. Som jag börjat äta.. och det är havregrynsgröt med äppelmos i :)

Men men, nu ska ja kika runt lite till innan jag ska fixa mig å sånt :)


Bye


Min underbara familj <3

Någon dag sedan nu igen..

Men så kan det vara. då jag inte orkar, har tid vill ju vara med mina underbara små flickor :) och även fixa här hemma å hålla det fint.

minns inte vad jag skrev sist ?

Ska kolla..


Just ja de va ett klagoinlägg på våran vagn.

Det har hänt detta sen dess:

Lördags träning 10-11, hem å fixa om sig lite sedan till jonathan faster på fika å så :) trevligt. Sen hem för att fixa sig ännu mera, då man skulle ut med Ida och hennes vänner. Super roligt hade vi. Hur skoj som helst, måste göras om :D


Sen i söndag så var man kanske inte den piggaste människa på jorden, men vi åkte till svärmor på mat :) gott, vi fick lax och potatis :)
Efter att vi varit där så åkte jag och Magdalena och tränade. Två pass, den ni ;D

Sen blev det planering här hemma med magda och perra inför fjällen. Dock inte så lyckat då jag va skit trött å sånt.. så vi ska ta det en annan dag.

I måndags så började dagen vid 7, mamma kom hit och lånade våran bil till södertull då hon skulle dit :) sen kom hon och hämtade oss här hemma och vi åkte till södertull igen då jag skulle dit ;P skulle dit och sätta i en p-stav. Skit nervös för de, men de gick hur bra som helst!
Så nu sitter den där i 3 år :)


Fick inte lyfta så mkt på hela mndagen så då fick jag haka på mamma hem, var där hela dan:)
Tisdagen, vad skedde då?
Tog det lugnt kände mig lite små hängig å sånt. Men tog mig ork att dammsuga. Skippade även träningen då jag fick feber men efter en alvedon så mådde jag bättre.
Och tjejerna kände nog av att jag inte mådde så bra, för dom somnade så snällt så i sina sängar vid 7.
Så det blev mys kväll vid tv:n till 9 .. sen somnade jag :P haha
men de kan behövas ibland det med.


Vaknade vid 8 imorse :) tjejerna sover ju så himla bra!


Idag har vi hunnit mkt här hemma, jag har skurat, fixat in all tvätt i garderoberna :P 2 hela IKEA kassar.. men det försvann fort då de va mkt badlakan och sängkläder.
Har även lekt massa med tjejerna och dom har sovit bra idag, men dock lite små jobbiga när dom skulle somna nu på kvällen, men nu har dom sovit 1.5 timme ca :)


Har även hunnit träna idag, spinning första passet. Tyckte det inte var så jobbigt alls ja .. men ahh får vrida på ännu mer tyngd nästa gång .Det var ju spinning start med så dom tog ju det ganska lugnt kanske ? Jag vet inte ja.. men ska iaf prova fler ggr innan jag ger upp det. Det kanske är så bara att det är min grej ?


Jonathan ska snart åka och spela lite innebandy, så ja ska mysa framför tv:n själv ikväll sen blir det ett bad tror jag innan jag somnar!


jaja, ska försöka vara duktigare på att skriva. Det blir ju för mkt info på en å samma gång annars så man skippar att läsa det. för att de e så lång jobbig text typ :P


Men vi hörs folket, bye!


Älskar min familj <<3



Jackie vann Paradíse Hotel med, värdig vinnare då hon varit ända från start, men kristoffer skulle kunna få vunnit han med, för han har tagit sig igenom mkt. Men men.

RSS 2.0