Jobb jobb jobb

Det har hänt senaste tiden som jag skrev i inlägget för snart en vecka sedan :O Var ledig i tisdags men dagen umgicks jag med min underbara familj :) vi skulle till stranden men det var inge vidare väder så vi gick ut och gick i typ 2 timmar ? tog med oss fika så satte oss på en gräsplätt å fikade lite .. myspys!
Jaja skulle vara ledig på onsdagen med men fick jobba :) 8-14, sen hem och fixade mig lite sen kom farmor och faster min hit och hälsade på :)
Sen efter att dom åkt så grillade vi och käkade sen bar det iväg ner på stan för mig och små tjejerna ner på sommarkväll.. men det var inget vidare :( dock trevligt att träffa älsklings maria :D men eftersom dom små somnade på vägen ner och sedan vaknade för mat så ville dom inte somna om så jag begav mig hem igen vid 9 ca.
Kom hem och dom somnade på stört, och jonathan och hans syster och hennes kille satt nere i källaren och kollade fotboll på projektorn.
Så gick ner dit och sällskapade ett tag ;P

Aja, nu på morgonen har jag bakat sockerkaka och chokladsnittar och scones :) nu sitter jag här ensam hemma då dom andra åkt till stranden och jag ska hoppa in i duschen nu och sedan iväg till jobbet.
jobbar 14-19.30 idag. sen jobbar jag 8-14 imorn sen ska vi hem till jonathans pappa på födelsedags fika/grillning eller vad dom sa :) han fyller år imorn så.. sen jobbar jag även 11-15 på lördag sen åker vi ut till mamma och pappa på eftermiddagen :)
Sen jobbar jag även söndagen med, blir mkt jobba nu.. :) sen är jag ledig på måndag. Sen jobb 4 dagar sen ledig 1 dag ;P

Aja nu måste ja in i duschen så jag hinner äta å fixa mig innan cyklingen till jobbet..


bye

God morgon

Här har vi varit vaken sen strax före 5.. då emmelina vägrade somna om ;P haha men men det är inte så ofta de sker så får stå ut de få gångerna :)

Jaja vi är iaf hos mamma och pappa, bilen är på service :) hoppas inget större fel hittas:P
Kanske blir ockelbo marknad innan vi åker hem, får se :) Jobb även idag... Skoj :) och massa pengar blir det.

Igår var vi på furuvik efter jag slutat jobbet. Men självklart glömde jonathan kameran hemma :P även fast jag lag den vid bilnycklarna och de som skulle med.. är inte det typiskt ?

Tjejerna tyckte iaf om det, speciellt jätterna och fåren men även aporna var roliga att titta på, dom va inne när vi kom så det gick lätt för dom att se, vågar ju inte hålla upp dom om aporna är ute, tänk om man skulle tappa in dom gud så hemskt.
Vi hade med oss fika dit, mysigt. Spelade även på choklad hjul men det måste man ju när man är där, det hör till liksom. Men vann inget:( men tur det med kanske ? Bra för figuren om inte annat ;P haha!


Jaja nu ska ja gå och kolla vad dom små busar med :P haha låter som dom sitter och river sönder tidningar... hmm

RSS 2.0