Tillbaka

Efter helgen är jag nu tillbaka.. hänt lite saker i helgen som jag inte vill gå in på nå mer än så... iaf så jobbade jag igår och sedan var vi ut till köpis en sväng :)
Sedan hem å badade tjejerna, sen ville dom inte somna förns 10 i 10 igår för att dom somnade en sväng i bilen igår, suck! men dom sov till 9 i morse istället ;P


Nu ligger jag hemma helt ensam för jonathan å tjejerna har åkt iväg :P å jag ska jobba 14-19.30 idag.
På fredag får vi nycklarna å så som jag längtar :O Helt galet:P

Men nu vet ni att vi lever iaf :) och att de jag ska blogga mer i veckan är klart men sen under flytten = inget internet så blir det dåligt med det igen ;P ^^

Jaja vi höres :)

Hello again

Nu är jag här igen och skriver lite snabbt... händer inte allt för mkt om dagarna då jag jobbar men idag har vi hunnit med att åka hem till min mamma och pappa på mat  :) Mysigt värre!

Fick grillat, även min faster från linköping är uppe så hon var där och farmor och farfar min va där :)
Före har jag som sagt bara jobbat, sen efteråt har jag varit iväg till Ica Maxi för att köpa en pool till tjejerna vilket jag blev helt super nöjd med, det fanns en lika dan pool på city gross för 499... men visste att Ica hade rea så den skulle gå på 279.. och när jag stämplat in den i scannern så visar det sig att det är halva havla priset så den gick på ynka 139:- som hittat :)
hitta dock ingen bild på den, men det är massa med rolig i poolen som rutschkana och kasta mitt i prick moj och träd å sådant.. kan knäppa kort på den sen :) hoppas dom blir nöjd små tjejerna :)


Nu är det snart sängdax ska jobba 9-17 imorn så :) sen troligtvis ut på kvällen :) sen ledig lör och sön :) skönt!

Näe nu ska jag umgås lite med jonathan :) bye

Hann inte igår

hann inte skriva igår, då vi inte  var hemma på hela dagen... jag hade sovmorgon sov till 9 sen fixade vi oss och åkte iväg mot furuvik, och var där ända till stägning alltså vid 7. För er som undrar så är furuvik en park här i gävle där de finns massa djur och karuseller att åka :)

Kom hem därifrån vid 8 då vi behövde handla lite innan vi kunde åka hem helt :P å efter de tog jag mig en promenad i hög fart och sedan tränade jag lite :)
Sen blev det bara sova :)


Men vi hade det underbart på furuvik iaf :) tjejerna åkte massa med karuseller... och dom älskade det :)
Dock har jag inga bilder då det va jag som åkte med dom, men jonathan har någon :P

Just nu sitter vi och myser i soffan och vaknar till :) idag blir det stranden för dom små och pappa, och jag ska åka å jobba 14-19.30.

Men nu ska jag mysa med mina små <3
som fyller 2 om några dagar ;P

Ojoj... fy på mig!

Nu är det verkligen längesedan :O om jag inte minns helt fel så sa jag sist att jag skulle bättra mig då jag köpt en tele med internet på abbonemanget dygnet runt men det verkar inte som de gick så bra, men nu ska jag verkligen försöka :)

Iaf så har det hänt massor, min första del av skolan är avklarad börjar igen nu 15:e aug... under sommaren nu jobbar jag, då jobbar jag på Dollar Store... för övrigt har jag gått och blivit 1 år äldre samt blivit ett radhus rikare och massa nya minnen med min familj har fått plats i huvudet och minnet :)

Vi flyttar på fredag nästa vecka, lr ja vi får nycklarna då :) sen blir de flytt veckan framöver de, jag har jobbat idag och före de så myste vi här hemma samt packa inför flytten :)

Jaja nu ska jag käka något innan jag ska lägga mig å kolla film med Jonathan <3 skriver mer imorn.... lovar !!! :D


RSS 2.0