Skolan sen Lager 157

Yes, snart ska jag till skolan och göra lite data som jag inte hann med på lektionen igår. Samt ha engelska lektion. Sen efter skolan så blir det hem och hämta barn och sådant, sen far vi till lager 157 :) mysigt med en familje tripp sådär^^

Imorn ska jag på mary kay, sen party imorn kväll sen på söndag ska jag på Me and I party ;P
Hela helgen bokad med andra ord ;P


Näe nu ska jag fixa de sista innan skolan väntar :) bye!


Nu är jag på väg ner till stan för att trä...

Nu är jag på väg ner till stan för att träffa steffi och linnea :) mysigt!


Tjollahoppsan!

Idag är det onsdag vilket innebär att det snart är helg igen. Och jag har gjort ett beslut i mitt liv som kan påverka mig snabbt inom kort tid. I hope :D

Jag ska sluta med GI har börjat tappat suget helt över att fortsätta med det, för att jag bara slarvar och sådant och kommer inte in i fas igen som jag var i förr.
Så därför har jag nu besällt dessa:


I hallon,jordgubb och choklad smak :) så blir det något nytt så kanske man kommer tillbaka till att vilja hålla igång med GI efter detta :)

Jaja nog om det, sitter nu i skolan och ska snart dra mig hemmåt. Fick sluta tidigare idag= skönt!


Skulle vilja få upp hylloprna i tjejernas rum snart... Vill få det klart. Det kanske jag inte skrivit ens, men har gjort om lite i deras rum :) Den hylla som dom tidigare haft stående som även kan ligga ner, har fått lagt sig ner nu. Så det blev så himla tomt på väggarna så därför har jag köpt 2 "lack" hyllor på Ikea sådana som är så poppis utan konsoller ;P
Sen köpte jag även ramar med lite roliga färger på som jag ramat in teckningar som dom gjort, som oxå ska upp på väggen:P


Kommer bli bra när det är gjort :D


Näe nu ska jag fixa lite med ett jobb i skolan innan jag åker hem :)

Ikväll blir det nog fika med Steffi och Linnea om jonathan inte ska jobba ;P Hoppas saknar tjejerna <3


God morgon

Igår var det måndag igen och det innebär ny vecka, en vecka närmare sommaren :) så underbart!

Jag åkte och fixade naglarna igår morse, och det tog tid :P skulle börja skolan 12.45 men kom typ 12.48 så de gjorde inget ;P men jag hann inte käka nån lunch så hela min dag blev konstig. Jag blev skit klen även fast jag åt efter lektionen och senare på kvällen. Så igår blev det ingen träning för att jag var helt konstig i kroppen. Men idag är det mycket bättre :) Vilket är skönt!

Idag så gick vi upp kring kvart över 6. Sen har vi bara fixat oss här på morgonen och dom små har jag nyss lämnat på dagis :)
Så nu ska jag äta frukost och sedan dra mig mot skolan :)
Sen ska jag plugga i skolan på eftermiddagen.
Sen får vi se vad som sker mer, hoppas på att min jacka kommer idag iaf :D hihi  börjar ju bli dags att andvända den nu ;P


Jaja nog om babblet. Hoppas ni har det bra :) för det har jag :)

Helgen

Denna helg har varit underbar, dock tråkigt att den började med ca 1dm nysnö på fredag eftermiddag. Men vädret igår och idag har gjort att är borta igen:D

Iaf så åkte jag och tjejerna ut till min mormor på fredag eftermiddag, hon fyllde ju år. Sen åkte vi hem, tjejerna fick vara hemma med jonathan medans jag åkte iväg med mamma och pappa å bror för att kolla på isracing i göranssons arena i sandviken. Skit skoj att se igen, gjorde det när jag var mindre med :P

Trevlig kväll med familjen!

Igår blev det träning, sen lek ute med tjejerna, fixa här hemma, färga håret och sedan middag + spel med carro och martin på kvällen :) super mys !

Och idag jobbar jonathan 9-12 sen vid 2 kommer hans pappa men sin nya. Även jonathans syster och hennes kille skulle komma. Sen får vi se vad dagen mer har att erbjuda :)


Ska sätta mig  ute i solen ett tag till nu, tjejerna sover nämligen så det är helt tyst här hemma förutom musiken som spelas ;P

Godmorgon...

Idag är det fredag och vi håller på å fixar oss här hemma lr jag gör och dom små leker än så länge. Snart är det deras tur att fixas ;P
sen  blir det dagis, sen en prommis till skolan sen efter lunch idag så åker jag och hämtar tjejerna och vidare mot min mamma och pappa . sen vidare till mormor som fyller år idag :)
Sen får vi se vad dagen mer har att erbjuda;P


Köra ett pass imorn har jag tänkt gör iaf^^ Peppad som bara den, skönt!

Näe nu måste jag sätta fart ;P

Sitter nu på matten i skolan , har rast ju...

p120311_11_10000 (MMS)

Sitter nu på matten i skolan , har rast just nu. Jag klarade iaf provet :) glad ja! Kollade igenom bilderna på mobilen. Så hittade denna från i lördags när vi var i backen. :)


Svar till anonym + lite till...

Du som varit anonym och skrivit om hjälmarna  vill jag svara till, våra är sådana med knapp som han hade. Om det inte finns massa andra olika knappar, men jag köpte dessa hjälmar för alla barn har sådana. Så man har ju inte tänkt på så mycket annat.
Jag vet själv att jag hade sådan hjälm när jag gick på dagis, så dessa hjälmar har ju funnit med hur länge som helts. Men det är bara att köpa nya även om dessa är CE godkända som allt annat typ är. Men dom är inte säker för upplösningen då :/ synd det!


Över till annat, igår tog jag det lungt på kvällen lr ja jag körde lite magövningar samt lite lår och rygg framför tv:n. Jonathan kom hem kring 9, så satt och kikade lite på tv. Sen blev jag så himla trött så gick och lade mig ;P

Emmelina vaknade till vid halv 6 imorse :O suck! Men det vara bara att ge nappen så somnade hon om en stund. Men vid 6 tog jonathan dom små, sen halv 7 skulle han till jobbet så då fick jag gå upp :)


Nu är dom lämnde på dagis och jag har hängt tvätt. Sitter nu och väntar på tina som ska komma sen ska vi gå till skolan. Så fint väder ute ju :D


Föresten så kommer detta hem till mig antingen imorn eller nästa vecka :) Ifrån H&M!



Vill även beställa denna på ellos...




Hihi... näe nu ska jag klä på mig så jag är klar när tina kommer :)

Halva veckan

Halva veckan har gått nu.  Imorn är det data sen matte på kvällen. Sen på fredag är det engelska. Har plugg att göra som att plugga engelska så att jag kommer in på det jag vill i höst. :) Hoppas på det iaf ;)

Men men nog om det, tänkte ta upp om tragiska olyckan som hände förra veckan med 3åringen på dagiset i järbo som gick bort p.g.a sin hjälm. Vissa säger att barnet hade det där säkerhetsspännet på hjälmen och vissa säger att han inte hade det. Hmmm vi hade iaf köpt hjälmar åt tjejerna på måndagen och denna olycka inträffades på tis lr onsdag. Och vi köpte de där hederliga hjälmarna som alltid hängt med, men efter denna olycka skett så har det kommit bestämmelser på att barnen måste ha grönt spänne på sina hjälmar. Så vi behöver köpa nya åt tjejerna nu, inte för att vi köpte de andra i onödan för man kan ju andvända dom när man ska åka skridskor och sådant sen men massa pengar som inte behövts läggas ut om vi väntat nån dag till innan vi köpt hjälm. Suck!

Hjälmarna vi köpte kostade 229 kronor styck och nu ska vi köpa en anna hjälm som kostar 349 kr styck. Det är typ 700 spänn på bara hjälmar till dom på 1 och samma månad. Men det är för deras bästa :D så det är bara att göra men blir lite "sur" på mig själv att vi inte hade cykelhjälmarna några dagar på dagis och köpte andra sen. Men man kan inte se in i framtiden ;P så det är bara att acceptera.

Näe nog om det, tråkigt för familjen det tragiska hände för :( Lider med er!


Nu sitter jag här hemma i det tysta, jonathan behövde jobba över för att det hade rasat något inom datanätet. Och tjejerna sover. Och jag har pluggat så det är klart. Hmm vad ska man göra? Hänga tvätt vet jag att jag ska göra. Och träna har jag redan gjort idag, men kanske ska dra lite situps nu på kvällen med ? Men är så sjukt mätt :P haha



NU känner jag att det blev väldigt mycket text... ;P så skriver inge med nu.. ses imorn ;)

Mjodå

Provet kändes att gå bra, så de e ju bara att hoppas ;)

Måndag morgon

Och jag har lämnat barnen på dagis nyss och nu ska jag göra matlåda då jag inte har någon än. Sen iväg till skolan och göra prov samt ha engelska efter lunch.
Va meningen att jag skulle cykgla idag, men när jag gick till dagis insåg jag hur halt det var där den fortfarande är snö/is.. eller så var det skit moddigt... sen regnar/snöar det ute med... men imorn har jag tänkt att cykla... men surt om det är sådant här väder ... för har inget regnställ så kommer ju vara sky blöt när jag kommer fram till skolan... suck!


Jaja helgen har vi bara tagit det lugnt, varit ute och åkt pulka och grilla korv i det soliga vädret i lördags, sen igår tog vi det lugnt jag och emmelina med tina och lukas åkte till valbo. Jonathan och nellie fick lite egen tid här hemma :)
Så som jag och emmelina även fick i valbo :P


Hittade lite kläder till tjejerna då dom typ växt ur massa kläder här hemma... köpte 4 tröjor och 2 leggings.. :) skit snyggt var det!


Näe nu måste jag sätta fart här hemma.. ska ju snart åka till skolan



Bye

Torsdag

och det har varit fullt upp i skolan denna vecka, därför jag inte kunnat skriva något. har haft så mkt annat för mig och när jag inte gjort de så har jag njutit med min familj.

Det mesta är avklarat nu iaf, jag har gjort en inlämning + två redovisningar denna vecka, varav en redovisning var på 1 timme. Det gick kanon kändes det som.
Och ikväll är det matte prov på g. Se hur det går då... men har pluggat på bra och har kläm på det mesta inom området.

nu ska jag till skolan... ses sen :)

Söndag=Sista dagen på "Lovet"

Som dom säger att vi haft, men jag tycker det inte märks så mkt då det är plugg varje dag ändå.
Idag ska jag kanske iväg på grupparbete, beror på jonathan.. han jobbade ända till halv 6 imorse, å ingen annan barnvakt har vi. Så får se om han orkar med att vara hemma med tjejerna.


Annars idag har jag bokat tid för att tvätta.. skulle gjort de i fredags men bokade om den för att vi åkte till ida istället å hälsade på :)
Ska nämligen tvätta jackor och overaller så har behov av en torktumlare... annars hade jag kunna göra de hemma...


Näe nu ska ja plugga lite till..

Bye!

Fredag

Men det kommer inte märkas... iaf så gick onsdagen kanon :) tjejerna fick spruta och sedan var det grupparbete.
Hann även med en prommis innan kväller i onsdags, igår blev det köpis med tina och bror min och tjejerna så klart!
Efter det tog vi en liten prommis och sedan hämta vi lukas på dagis. Vidare på prommis hem till tina och lukas där jag lämnade av tjejerna. För jag skulle till ida för att fixa mina naglar som ramlat av så nu är dom snygga igen :)

Hem och busade lite och sedan kväller, jag pluggade hela kvällen igår. Och idag har jag pluggat + hunnit hem till kära Ida som jag inte träffat på jättelänge.. alltså en annan ida;P
Nu sitter vi i soffan och myser igen för tjejerna är trötta, dom sov inte sån lång middag som dom brukar..

Snart kommer jonathan hem oxå, sen blir det lite mys här hemma innan dom små ska sova, och för oss blir det då fredagsmys ikväll :) eftersom att jonathan ska jobba imorn så kommer denna helg kännas konstig, jag ska även bort på söndag så de blir inte alls som vanligt ;P

Men men får ta igen det sen :) hihi


Näe nu ska jag mysa med mina trötta små töser! <3 Älskar min familj över allt annat.

LOV

Och därför har jag inte skrivit så mkt, eller rättare sagt inget alls ;P

I helgen var vi hela familjen och mös bara :) sen i måndags så åkte jag och barnen till mamma och pappa å hälsade på, sen igår var mamma hit, det gick magsjuka på hennes jobb där hon jobbtränar så ingen ide att riskera att man själv får de :P vi åkte till köpis och kollade lite, även lite andra affärer som det brukar kunna bli :P

Jag fick med mig nya blommor till köket hem :) rosa våreld :D det blev hur bra som helst :)
Sen när mamma åkte iväg hemmåt så gick jag och jonathan med tjejerna på en prommis. Väl hemma igen så åkte jag iväg för att köpa lite mer jag sett under dagen och kände att jag måste ha :P
Så köpte mig två plädar i turkos med stjärnor på. Även turkosa ljus och ljuslyktor och sedan turkosa kuddfodral och innerkuddar till de :) så de fick åka upp i vardagsrummet, hade en turkos matta sen förut som även fick komma fram. Snyggt är vad det är! Nu vill vi bara hitta turkosa gardiner eller turkost tyg... skit svårt att få tag på... suck!

Idag har jag städat all städning var klar före kl 10 imorse :) sedan blev det BVC för spruta och sedan kom de klasskompisar som har grupparbete ihop med så pluggade vi :) så nu är det ganska klart vad som ska sägas och vem som ska ta vad och sådant :)

Efter att dom åkte så gick jag och tjejerna ut eftersom att jonathan förbereder inför datahallsflytten i helgen därmed jobbar över alltså ;P Sen hem och lade dom efter en prommis dom somnade som stockar :P Och jag har pluggat och nu ligger jag och slöar vid tv:n.


Näe nu ska jag kolla på tv:n och sen sova :) är rätt så trött!


Vi hörs, men så ni vet så lever vi :)

RSS 2.0