Dessa till tjejerna :)



Detta från H&M


 

Kappahl

 



Lindex...


Det finns ju hur mycket som helst man vill ha jue, typ leggings i massa färger och tunikor, t-shirts... allt är så himla fint jue !

Jaja nu ska jag hoppa in i duschen å få bort färgen jag har i skallen ;P


Får gärna komma till min garderob :D



Detta skulle bli 1064:- något får nog komma in i min lilla lya denna månad skulle jag tro ;)

Hänt mycket sen senast..

Och här kommer en förklaring på varför jag inte skrev igår, var i skolan till tolv sen åkte jag hemmåt och väl hemma skulle jag städa samt fixa lite med mitt egna arb. Men dagis ringer och säger att tjejerna blivit jätte mycket sämre... alltså dom har ju varit förkyld men nu hade de inte velat äta något, kunde inte sova för att dom hostade så mkt dom kunde även heller inte andas så bra... för att de va så mkt slem och så tjockt.
Så vi hemtade dom ringde hälsocentralen, dock skulle vi inte få svara därifrån förns 4 och vi hämtade tjejerna 1 så de kändes som en evighet fram tills dess, då vi blev väldigt oroliga. Ringde därför 1177 och kollade de tyckte vi skulle ringa 112, så då gjorde vi de. Fick prata med en läkare där och han tyckte vi skulle komma in, men inte i nöd av en ambulans vilket jag inte heller tyckte då tjejerna blev lite bättre av att vara ute.
Så vi packade in oss i bilen och mot sjukhuset, fick komma på barnkliniken och  bli undersökta. De visade sig att dom hade ett virus . Så nu är det alvedon/ipren,hosmedicin,näsdroppar som gäller.


Men de är bättre idag så inget att vara orolig över nu mer :)

Jonathans pappa kom och hälsade på igår kväll med, och efter en stund lära jag dra på matte lektion.

Och idag har det varit skolan till 12 sen hem å fixa här hemma, tjejerna somnade typ när jag kom hem så käkade ja och jonathan sen började jag städa, sen vidare å handlade lite som fattades här hemma :)

Och sen kom mamma och pappa på besök, sen så har det inte hänt så mkt mer :P


Ikväll blir det mys med hjärtat :) tjejerna sover redan, helt slut av sitt virus dom små gobitarna.


Näe nu ska jag kolla lite kläder på nätet ;P kanske kommer in en lista sen vad som skulle kunna passa i min samt barnens garderob :) hihi

en skön morgon

Det är det för mig idag, jag gick upp vid 6 hur pigg som helst, hoppade in i duschen innan tjejerna vaknade, har alltid gjort så att jag duschar vid 6 på mogronen nu när jag går i skolan och dom på dagis... sen vaknade dom när jag kom ut ur duschen så gick ner å tog upp dom. Dom fick lite välling eftersom det var så långt kvar innan dom ska få frukost på dagis. Men efter det så var dom så himla trött fortfarande, så jag lade dom och vipps så sov dom igen. Så nu ska jag strax väcka dom och byta om på dom och gå mot dagis. Så här har jag suttit i lugnet och bara tagit det lugnt :) skönt!


Näe nu blir det att väcka dom små och gå sen :) hörs!

Ensam kväll

Det blir de ikväll, då jonathan jobbar... barnen sover redan då båda tydligen hade sovit dåligt idag... jag har ju haft nellie med mig så henne visste jag att hon sovit dåligt. och det hade tydligen emmelina med gjort.

Så nu sover dom, och jag sitter i min ensamhet och äter. Sen blir det lite plugg och fix... sen skulle jag vilja ta ett bad med, men det beror på :P tv:n är ju bra intressant ikväll den med ;P haha

Det gick iaf bra tycker jag att ha nellie med i skolan, vi hade ju grupparbete hela dagen. Så frågade gruppen om det gcik bara att hon va med, vilket de gjorde :) sån tur jag har ^^

Och imorn får båda gå på dagis då nellie är helt frisk igen nu, bara snorig och hostig... men de får dom hostmedicin för och näsdroppar :) så de blir nog bra de!
Har ju bara en lektion imorn om det är så att dom inte kan vara kvar p.g.a att dom är hängig eller nå sånt. Men skulle behöva sitta i skolan och göra saker på datorn där som jag missat. Som jag inte kommer åt här hemmifrån.


I helgen blir det mys med hela familjen <3 Åka pulka eller något om vädret tillåter. Beror på hur kallt det är.

Sen nästa vecka är det lov, och då blir dom små hemma med ;P får se vad vi hittar på då. Tisdag ska vi ha lukas här ett tag iaf, sen på onsdag blir det BVC. Men sen får vi se... :P


Näe nu ska jag kolla till dom små ... låter som emmelina hostar.... sen blir det plugg.

Nu är det dags igen

För ett inlägg här tycker jag, har inte skrivit på aslänge... men det blev iaf en bild i lördags :)
Jaja, fredagen började i skolan. Sedan hem och ta hand om Emmelina som då var sjuk.

Sen fixa mig inför kvällen som spenderades med massa brudar först på österns pärla sedan hemma hos annelie.
Men för mig blev det väldigt lugnt, för att jag kände mig inte helt hundra. Och det fick jag svar på lördag eftermiddag då en helvetes förkylning bröt ut :( så nu är man helt väck i skallen typ känns de som och täppt som vet inte vad.
Hoppas det går över snart iaf, nellie är även hemma från dagis.. så vi har haft barnvakter så att jag kunnat gå på lektionerna... Men ska kolla om hon kan vara med mig i skolan imorn, det beror på hur gruppen tycker :P då vi ska ha grupparbete hela dagen :P

Annars vet jag inte vad jag ska göra ^^

Och jonathan fick jobba hela helgen då det blev total kaos på jobbet. Men men sånt som händer.

Just nu sitter jag och nellie och vilar oss, hon har nyss vaknat från sin middagslur och jag är inte helt kry i huvudet och sånt så vi myser lite innan vi ska hämta Emmelina.

Näe tillbaka till mitt lilla mys :) bye

Mys på högnivå :)

p190211_20_37000 (MMS)

Mys på högnivå :)


Torsdag

Och jag är hemma med Emmelina som inte alls har något fel... jag vet till 110 % typ att det var tandbajs... men men måste vara hemma 48 timmar efter sista diareen.
Men vi åkte iväg till Ida och fixade mina naglar :) skit snygg blev dom... aldrig gjort naglar förr så de vara något nytt...



Så där blev dom, cerise och silver :)

Jaja nu sover emmelina sen när hon vaknat är det väl dags för mat för hennes del och sedan hämta nellie på dagis.
Och ikväll ska jag på matte b kursen, känner verkligen inte för det idag men de blir nog bra när jag väl är där.. :)

Nä nu ska jag hänga lite tvätt igen och sedan även fixa uppgifterna från programhanteringen som jag missade idag p.g.a hemma med "sjukt barn" :P känns tråkigt att vara hemma med henne när hon är helt frisk :P



Näe sätta fart var det ja!

 

IMORN ÄR DET  TJEJKVÄLL MED  typ 30 ANDRA TJEJER :D


Kaos

Det blev det lite smått idag, då dom ringde från dagis... emmelina var lös i magen ursäkt ordspråket men svårt att beskriva det så att det inte låter äckligt :P

Bara å hämta henne då, eller jonathan fick göra det eftersom att jag skulle ha 3 timmars grupparbete på eftermiddagen, så kände att jag inte kunde missa det.
Han kunde ju jobba hemmifrån dom timmarna han var hemma, för sen vid 4 kom han och dumpa av sig själv och jag tog bilen vidare hem.

Väl hemma gick vi och hämtade nellie som var kvar på dagis. Sen har vi bara busat en massa :D mina sötnosar!
Nu sover dom sen 1 timme tillbaka och jag har bror här, han ska sova här inatt för han började tidigare i skolan imorn och ingen buss passade för honom. Och jonathan är på jobbet än...

Vi käkar just nu och sedan ner i tvättstugan för att lägga in en maskin sen bädda för sammy på soffan sen ska jag plugga lite samt kolla på tv :)


Så vi hörs!

Hål timme

Sitter i skolan och har håltimme. Undra vad man ska göra ?

Jaja, träningen igår gick sådär... började må så himla dåligt... lade mig direkt när jag kom hem... alltså kring 7 somnade vid halv 8-8 av att vara helt slut. Mådde så jävla dåligt... Men idag mår jag toppen igen :) undra vad som hände ?
Skönt att jag mår bra iaf ;P orkar inte vara sjuk... Det kan jag bli när jag har lov tycker jag :P^^

Nu på morgonen har vi haft en lektion och den gick bra... sen nu hål då fram tills 12,45... sen pedagogiskt ledarskap där vi har grupparbete.. sen hem och hämta dom små, mysa med dom innan det är sängdags för dom... vilket det är typ på engång när vi kommer hem känns de som..hinner bara vara hemma ca 45 min sen är det sängen för dom... dom har ju börjat gå å lägga sig vid 6 nu när dom går på dagis.. dom orkar verkligen inte vara vaken nå längre... endast på helgerna är dom vaken längre.. :)

Sen blir det massa tv tittande för mig, även kanske steffi kommer förbi :) Jonathan jobbar över denna onsdag oxå, mycket övertid på onsdagar nu innan dom ska flytta datahallen.


Men nu ska jag sätta fart lite med mitt individuella arbete på Arbetssätt och Lärande...!

Denna underbara


Jacka har tjejerna fått av mamma och pappa min självklart bror min också i alla <3 dag present :) så söta blev dom :P emmelina vägrade dessutom att ta av sig sin :P

Och vi fick ett par skit fina gardiner till köket, passade hur bra som helst :D dom åkte med andra ord upp på en gång :D


Näe nu ska jag gå och jojna mina klasskompisar innan redovisningen för dom slutar sin lektion nu... bye

Nästan 1 hel vecka

Dessa 5 dagar som gått har gått skit fort, jag hade ju som sagt matte prov sist jag skrev.. och det gick väl okey... hoppas iaf på g.

Sedan fredag gick kanon, bara två lektioner och de gick på en kvart kändes de som... vissa dagar känns bara som man kommer hit å sen åker man hem igen.
Sen blev det då helg, vi åkte hem till mamma och pappa hela familjen och sov över, åkte hem på lördagen och jag hade fått erbjudande om att komma på tjejekväll i viken på kvällen då.. så bestämde mig lite hastigt att jag skulle med de ut... skulle ta det lugnt men det blev att man drack upp allt för vi hade så jävla roligt ;)
Sen blev det utgång i viken blev kvar där över natten hos carro och martin... och deras söta kattunge :D Dock var han inte så rolig att sova med ;P fan vaknade ca 100 ggr kändes det som av att han bet mig i tåna och revs :P Men men så gullig så^^

Vi vaknade hör och häpna kvart över 8 :O

Så låg å snackade i några timmar sen far vi mot stan... Väl hemma så busade vi och stojade... sen blev jag trött mot eftermiddagen så tog en liten lur där :P

Sen var det ny vecka och nya tag. Och alla <3 dag... Jag och älsklingen gick ut och käkade lunch ihop igår myspys!... Sen tillbaka till skolan och sedan hem hämta dom små sedan iväg å hämta jonathan... iväg för att handla sen hem igen... mycket flängade :P väl hemma så började vi med maten och medans den var i ugnen och sånt så badade vi dom små och sedan var det kväller för dom... Vi käkade med myspys tända ljus och så käkade vi fläksytterfilé och hasselbakspotatis.. :) mums!
Och idag är det tisdag och jag sitter nu i skolan och har skickat in alla mina grejer som skulle göras... så nu har jag slapp fram tills 10,20. Sen eng sen har jag hål fram tills 14,30.



Nu blev det ett lågnt inlägg kände jag... därför SKA jag börja skriva mer så det kommer små bra updates hela tiden istället för långa och tråkiga... blir det för mkt text så orkar man inte läsa... så därför slutar jag nu :P


Vi hörs!

God Morgon

Nu sitter jag här hemma och har lite egen tid eller plugg tid som jag vill säga för det är det jag ska göra denna tid innan jag åker iväg till skolan. Har tagit en liten paus nu... så snart så ska jag börja igen sen blir det att fixa de sist innan skolan sen iväg dit.

Ni får gärna sända mig lycka till idag då jag har en till redovisning och matte prov i matte b ikväll.



Men nu ska jag ta tag i uppgifterna här hemma lite, alltså skoluppgifterna äta frulle sammtidigt. Vi hörs!

Helgen och halva veckan

Det har gått sedan jag besökte denna sida sist.... och det blir bara längre och längre mellan inläggen känner jag.. måste verkligen fixa att lägga in något iaf.

I lördags var vi iaf några tjejer här och drack lite, trevligt... pigg på söndagen vilket var väldigt skönt :)

Massa plugg på söndagskvällen och sedan skola på måndag... sen har det varit lämna/hämta från dagis det har varit laga mat, städa,tvätta plugga och sånt... även träning...
Jag hinner knappt kolla på datorn något nu för tiden.

Denna vecka har jag iaf sjukt mkt i skolan, min första mycket göra vecka på länge... då jag MÅSTE göra det.. när man var mammaledig kunde man ta det dagen efter om man inte hann det med så är det inte nu...

Ja iaf så har jag haft en redovisning idag, ska ha en redovisning imorn + matte prov i matte b imorn kväll.. sen writing i engelska på fredag.
Men det ska nog gå bra :) de som jag mest oroar mig för är matteprovet, men har ju fått in det rätt bra i skallen så^^
Sen att jag ska få helt stillt i min skalle på fredag på engelskan med ordkunskaperna då vi inte ens får ha en uppslagslexikon. Så vi måste ha allt i hjärnan :P

Men det får bli som det blir ;P


Näe nu ska jag lägga mig och läsa texten inför redovisningen imorn sen sova :) är så himla trött, långa dagar.... tidiga mornar och halvsena kvällar mkt att göra under dagarn = sliten människa :P


Vi hörs! Hoppas på imorn för eran skulle ;) saknar er mina läsare!

Kommentera gärna och ge tips på vad jag kan skriva så jag får lite mer motivation om att komma in här och skriva... har tappat det lite...! 

 

 

PÖSS!


Mina svarta blanka glasögon:)

p050211_18_12000 (MMS)

Mina svarta blanka glasögon:)


mina bruna matta glasögon:)

p050211_18_12000 (MMS)

mina bruna matta glasögon:)


Fy på mig alltså

men det funkar inte... har så himla mkt annat att göra...

Igår så var jag i skolan hela dagen, kom hem vid 4:a mamma och bror på besök, sedan strax efter 4 kom jonathans mamma och syster på besök. Sedan vid halv 6 iväg mot skolan igen på kvällskurs. Veckorna bara rusar fram och det visade sig att vi har prov i matte nästa vecka. Och inte nog med det så har jag två redovisningar och test i engelska...
Alltså 4 rätt stora saker på en vecka, men men bara bita ihop och fixa det så kommer det kännas mkt lättare sen :)

Nu ska jag snart iväg och hämta tjejerna :) sen vidare mot mamma och pappa sova där inatt sedan låta dom vara kvar imorn.. Så ska jag och lisa hitta på något.. verkar som tjejkväll här :) får se hur många som kommer :P


Näe men nu ska jag packa det sista sedan hämta tjejerna :)


Btw så kom mina glasögon idag, så skickar in bilder sen ;)


Mitt i veckan

Dagarna går så fort så jag vet inte vad, jag har alltid saker att göra.

Tvätta,städa,hämta/lämna barn,skola,laga mat, leka med tjejerna + plugga och träna å massa annat..

Det finns inte mkt tid till datan i mitt liv mer har jag märkt.. och det är skönt lär jag säga.. för förr var man ju beroende av datan.. men nu sätter jag mig här när jag har tid.
Just nu sitter jag och letar lite information till grupparbeten, så passar på att slänga in ett litet inlägg.

Idag går jag i skolan till 16,00 sen hem å hämta tjejerna sen hinner man inte så mkt mer än att mysa/busa med dom innan maten sen är det sovdags nästan för dom..

Vissa dagar blir det inte så mkt tid tillsammans, det beror ju på hur länge jag går i skolan, men just onsdagar är jobbiga till mars då en av mina kurser slutar så då försvinner 3 lektion och då blir det mer tid med älsklingarna där hemma <3 Längtar! Men det är snart :D:D

Ska även hinna träffa emelie någondag... evigheter sedan vi sågs... då hon jobbar när jag är ledig och jag går i skolan när hon är ledig.. så vi går om varandra varenda dag typ... suck!
Men någondag så ska vi kunna styra upp något :)


Näe nu ska jag forsätta leta vidare med information ;)

God Morgon

Barnen är nu lämnde på dagis och jag ska strax åka iväg mot skolan.

Sen efter skolan ska ja plugga lite i skolan sedan ner på ett pass på friskis vid 17.30... så idag får jonathan hämta dom små på dagis :)

Jaja, träningen igår gick kanon, plugade även lite när jag kom hem... ska till skolan nu med å plugg innan jag börjar.
Då jag glömt att skicka över materialet hem.. så måste in på skolans datorer:P

Men men nu ska jag fixa det sista innan bussen väntar :)

RSS 2.0