Morsdag idag!

Japp idag är det morsdag :) vi har varit hos mor min å firat henne, passade även på att få lite grillat (A)
Sen så passade vi på att tvätta bilen och la ut den på blocket ;D har redan fått ett mail av en som är intresserad, och det har inte ens gått 2 timmar sen vi la ut den :D

Hehe!

Har även suttit lite i solen med^^ Svider lite smått i ansiktet men men sånt man får ta ibland :P

Nu ska ja kolla om det är något skoj på tv, men de verkade inte så enligt jonathan:P hehe!


Bye

Jonathan Sundkvist älskar dig! <3


Högbo bruk!

Igår va vi på högbo bruk och spelade mini golf och käkade å sånt med jonathans mamma å syster å bror :) det va mysigt, dock varmt. Men man ska väl inte klaga nu när solen äntligen är framme ?

Efter att vi varit där så åkte vi hem och det blev inte så mkt gjort när vi kom hem, vilade å kollade på tv typ.
Käkade jordgubbar och sånt :) Även mat senare på kvällen!

Måste ju äta mycket nu när jag har två i magen, så att dom växer rätt och sånt där.

Idag ska vi hem till min mamma och pappa och fira morsdag, vi gjorde ju de med jonathans mamma igår eftersom hon ska jobba idag som ja skrev i tidigare inlägg.
Men vi åker hem till min mor å far idag, ska väl väcka jonathan snart så att man kommer dit i skaplig tid, jag mena det är ju sol ut ;D kan ju sola å bada å sånt. Ska även tvätta bilen med^^

Dumt att sitta inne i lägenheten när det är fin väder :) och när det tar ett tag att åka hem dit så kanske man ska åka snart liksom:P klockan är ju halv elva snart så^^

Men nu ska ja kolla om jonathan har vaknat, lr vill vakna ;D

Bye


Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig !

Vaken igen, och lite hungrig..

Ja då va man vaken igen, är hungrig, får se va man ska käka till frukost idag ? Finns typ nada hemma:P
Men något ska vi väl hitta på  :)

Jaja, uppd. senare :)

Hemma igen ;D

Japp, hittade på något att göra ikväll med.
Skickade ett mess till jossan och kollade vad hon och sebbe gjorde, då satt dom och grillade hos jesper :)
Så sa hon att jag kunde komma dit ^^
Jag gick dit efter en stund, trevligt var det! :)
Är glad att jag fick något att göra, roligt att någon säger att man kan komma å va sällskap med folk som dricker "festar" fast man är gravid, har inte hört så mkt från mina kära vänner sen jag blev gravid att man får komma med på fester och sådant, men för att jag är gravid behöver jag inte sitta hemma varje helg.
Jag menar Jonathan sitter ju inte hemma med mig varje helg, han är ju ute på krogen och sådant, då blir det att man blir ensam. Men det slapp jag idag :) vilket var väldigt skönt + att vädret har ju varit så kanon idag så att det var en fin (sommarkväll) att välja att sitta ute på och grilla å sånt .

Men vid halv tolv började det att bli lite små kallt ute så vi tog och gick in :) där det blev lite gitarr lir och allsång ;D hehe!
Någon låt sjäng vi iaf...
Det va mys att få vara med lite folk medans jonathan är på krogen :)

Tack för ikväll Jossan och Sebbe och resten av folket att jag fick komma, det värmer mkt i hjärtat att få komma ut och träffa folk och få vara med fast man inte dricker.
Jag menar även fast man inte är full eller har druckit kan man vara sällskaplig och pratsam, men för vissa finns ju inte det i hjärnan att man kan  så tack för ikväll . Mkt uppskattat ;D


Jaja nog om det, kändes som att det blev mkt om och om igen med det där sakerna, men så kan det bli när man känner sig glad och behövlig i detta samhälle  :)


Imorn eller ah idag, klockan är ju som sagt över tolv så det är ju ny dag nu. Men imorn efter att vi vaknat och sådant så ska vi åka till högbo och käka å massa mys med jonathans mamma, hennes nya , jonathans syster magdalena och jonathans bror sebastian och hans sambo sara med deras lille elliot. Magdalenas sambo kunde/skulle inte med. Tråkigt men nästan alla samlade iaf :) Vi ska fira morsdag, eftersom att jonathans mor jobbar på söndag så blir det firat imorn ^^
Och på söndag ska vi ut till min mor och käka å sånt där :) Myspys när det händer lite omväxlande grejer! Skönt att inte behöva sitta inne i helgen då dom säger att det ska bli kanon väder ^^
Får hoppas på det gott folk ;D Inte helt dumt de inte !


Men nu ska jag ta och koppla över tv:n så att jag kan kolla i sovrummet, sen blir det att vänta på jonathan tills han kommer hem, men känner jag mig själv så kommer jag hinna somna, tro mig eller ej. Även fast jonathan brukar komma hem runt 1 halv 2 ibland kvart i 2 får se vilken tid det blir idag. Det verkar inte bli 1 iaf, för han har inte ringt än att jag ska komma ut och möta han. Får se om man orkar det när han ringer, är ju rätt slut efter att man inte vilat något idag, jobbigt att bära två till + min kropp liksom ;D Men det är det värt !

Men nu blir det sängen med kanske lite jordgubbar ? lr ska ja spara dom tills imorn ? hmm bra fråga...*-)


God Natt folket!

Pusshejs


Jonathan Sundkvist, älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du är allt <3

Fin väder idag :D

Idag har det varit sol hela dagen :) och det är fortfarande kanske man ska säga ^^
Hade inte så mkt för mig förr idag, så åkte ut till mamma och dom å hälsade på :) kom väl ut dit till 12 lr nå, sen åkte ja hem vid halv 4 :)
Så att jag skulle hinna träffa jonathan innan han stack ut till sandviken, han ska parta lite ikväll med grabbarna^^
Jag fick bli chaffis dit ^^ men det gjorde inte mig ett dugg, hade ju inget för mig ändå så!

Nu har jag precis kommit hem därifrån, får se va som sker ikväll ? inte en aning just nu faktiskt :( men det visar väl sig^^


ha det bra folket !


Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig!

Gravitieten!

Vecka 23+0 dagar!


Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är nästan 30 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

Många studier pekar på att bebisar i magen ofta gillar klassisk musik - av någon anledning särskilt Vivaldi. Pröva att spela Quattro Staggione och se om bebisen reagerar. Lugnar den ner sig när musiken är långsam och blir livligare när den är snabbare? Vem vet, du kanske bär på en blivande dirigent!

Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och lungorna håller på att förbereda sig inför livet utanför. Den sväljer fostervatten, men kommer förmodligen inte att bajsa förrän den är född.

Om bebisen föddes nu så skulle den ha en liten chans att klara sig (ca 16%), förutsatt att den får rätt vård. I detta stadium spelar varje dag i livmodern roll. Om bebisen föds nästa vecka, vid 24 veckor, skulle överlevnadschansen öka till 44%.

Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel? Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen.

Mitten av graviditeten är en bra tid att resa. Läs allt om att resa när du väntar barn, från solbränna till vaccinationer, på våra resesidor.



Magen om 1,5 vecka


Uträkning utgår från dagens datum: Fre 29 maj 2009.
Din graviditet startade Fre 19 dec 2008.
Din menscykel är ca 24 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 2 jan 2009 (ägglossningen).
 Du är på dag 162 av 280. (57,9%).
Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 0 fulla dagar (v23+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 24 sep 2009
Du har 118 dagar kvar till beräknad förlossning.



Magen från sidan :)



Magen uppifrån.. Man ser ett svagt skilje rum mellan brösten och magen, så den är rätt stor nu. Den står ut en bit ;D


Ska försöka bli bättre på att lägga in bilder på det jag köper till de små och sådant :)

Men nu har ni ny info ;D Och bilder!

Stan igår..

Japp igår var det stan hela dagen med Tina och Lukas :) Vi kollade runt massor, jag köpte mig ett par harmesbyxor på gina tricot, det ser ut så här ;D


 
Resåren i midjan är ju perfekt att ha nu när man är gravid :)
Skit sköna!
Endast 149:-


Efter att vi varit på stan så följde jag med dom hem, vi gav lukas mat,han  fick leka av sig lite.. Sen fick han bada:P^^ sen va det dags för att sova.

När lukas somnat så fixade jag och Tina mat :) det var supergott!  Tack för maten :D

Sen satt vi å spelade lite kort, sen blev det att klippa Tinas hår, sen göra slingor idet :)
Och när det  va klart så va hon så godis sugen så då gick hon till ica medans jag var kvar me lukas eftersom att han sov:)

Satt och fixade med hennes blogg tills jonathan hämtade mig :) ni kan gå in på den och kolla hur den blev :

virro.blogg.se heter hon. vet dock inte om det funkar att klicka på den :/

Men men, så är det.
Efter det va det bara att åka hem med jonathan vid halv 11 och sova, helt slut i kroppen :P


Idag är det fredag, en ny dag,nya bekymmer hehe ;D Men Fredag den innebär ny vecka i graviditeten ;D
Ska göra ett inlägg om det strax;D ska fixa bild, och info bara^^

Nu sitter man här igen..

Japp, då va man uppe på fötterna ännu en dag :P
Idag ska ja ju som sagt ner på stan med tina och lukas :) får se vad vi hittar på^^

Vaknade idag av att jag var hungrig så då är det bara att gå upp och äta, för dom små behöver ju det så :)

Fick även inbjudan till föräldrartröff på barnmorksan igår :) det är nästa fredag och fredagen därefter, så blir väl att gå dit å kolla :)
Och snart är det dags för att vara hos barnmorskan och kolla hjärtljuden och mäta min mage ;D ska bli så skoj + att det händer på min 20 års dag^^ Kan det bli bättre ? Folk säger att det är sån härlig känsla att höra dom små hjärtana, så får födelsedag och känna den härliga känslan :D
Längtar tills dom kommer ut, vill ha dom här nu!
Men det är inte långt kvar, dom kan ju komma om 3 mån kanske tidigare till och med? Men helst ska dom ligga kvar så länge som dom kan :)
Så i slutet av sept om dom ska ligga kvar helt tiden då.. men det kommer dom nog inte att göra. Det har jag fått en känsla av redan så.


Men nu ska ja fixa med annat innan ja ska fixa mig för staden :)
Vi hörs folket, skriver mer sen idag :)


Pusshejs

Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig <3

Kyckling med ris och currysås ;D

Jepp, det blev det till eftermiddags mat ;D
Gott som bara den blev de, hehe!

Och tvättat klart har jag gjort, väntar på att det ska torka nu ^^ så ska ja ner å hämta det senare ikväll :) om det inte är ledigt imorn bitti för då kan jag låta de hänga över hela natten:D hehe!

Imorn är det tänkt att jag och tina och lukas ska gå på stan :) hoppas det blir bra väder så man kanske kan sitta ute å ta en fika lr en glass? :D
Skulle vara nice.


Ja det märks att studenttiderna närmar sig, om man kollar på msn listan av mina vänner så, det är rätt så många som ska ta studenten i år av dom. Men själv sitter man och tänker gud vad fort tiden går.
Fan snart är det ett år sen man tog studenten, hjälp va tiden går fort.
Den känslan, den dagen som man längtade tills den kom..Så var det över så fort och nu har det gått snart ett helt år sedan dess, det är så sjukt..
Jaja inge mer tjat om det än att man saknar tiden och pirret i magen man hade^^

Nu, vad sker fram tills att jag ska hämta tvätten ?
Hmm inte en aning faktiskt, kolla tv kanske.

Vi hörs senare, btw ska kolla om jag hittar den där förbaskade sladden till USB uttaget med så att jag kan få in lite bilder på magen åt er.. så ni får se vad den växer :P^^
Jag har inte märkt så mkt på magen själv men det är ju för att man ser den varje dag, men när jag bodde hos mamma och pappa när jonathan va på rhodos, då hade jag en rosa/vit jacka och den kunde jag knäppa då, och det var även kanske lite plats kvar.
Ska jag knäppa den nu så blir magen intryckt, inte bra. Så har fått låna mammas exakt likadana jacka fast i större storlek:D
Så då märker man hur den växer, när man inte kan ha kläderna nå mer :P haha!


Men men nu ska ja gå, vi hörs!

Bye

Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig <3

Svärmor på besök+tvättstuga idag!

Japp, dagen idag började med att gå upp och städa undan lite, dammsög och grejade :) sen efter det så kom svärmor på besök, satt och pratade sen blev det lite fika :)

Efter att hon gått så blev det inte så mkt, satt väl här och kollade runt på nätet.
Sen blev det tvättstuga 14-21 ..
så nu håller jag på att tvättar och lillebror är på besök nu.. ska snart ner och hänga första maskinen...

Ska väl äta något med ? :) min skagenmacka som väntar i kylskåpet kanske ? :D mumma!


Vi hörs

Ps. det är full fart i magen ;D

Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig <3

Fixade lite själv;P haha

Jag fixade den där rosa texten kommentar och dagbok och sådant :)

Men inte nedräknaren inne på kommentar :/

Men nu ska ja byta färg på texten :P se om ja klarar de, men gjorde ju det för ett tag sen så^^

Lite svårt att se vad det står så byter till svart ;P hehe

Är det någon som vet hur man gör ?

Är det någon som vet hur man ändrar färg på dagbok och kommentar texten?
Hittar det ingenstans :/

Och även hur man ändrar färg på nedräknaren när man går in på kommentar kolumnen, och hur man får dit den andra nedräknaren? för där finns det bara en.
Det funkar inte ens att ta bort nedräknarna :S vet inte vad det är som gör att de inte går att ta bort.. hmm!
Skumt

Men nu ska ja lägga det där åt sidan en stund å se om man kan komma på något senare idag när man varit ifrån det där ett tag, man kan ju bli "hemmablind" att man inte ser vart felet sitter.
Så nu ska ja fixa mig lite å sånt å käka något, sen blir det att möta hjärtat :) sen gå iväg mot försäkringskassan, där vi ska på " möte" om föräldrarpenning och sådant.
Eftersom att det blir mer nu när det är tvillingar, sen ska vi försöka kolla om dom kan se hur mkt jag får i ersättning och sådant :)

Men nu ska ja fixa mig ^^ ska möta hjärtat om 1 timme så :)


Bild på magen kommer idag kanske? om jag hittar min USB sladd som jag såg för någon dag sen, men som har försvunnit upp i rök nu :P haha


Men vi hörs folket!


Jonathan Sundkvist <3

Det går inte som jag vill :(

Nu har jag suttit å försökt mig på att göra om i bloggen, men det går inte som jag vill :(


Håller på att göra om!

Japp, då har jag fått lite hum om hur man gör om, men allt blir inte klart idag..
Ska sätta mig i soffan å kolla på tv med hjärtat nu tänkte ja :)

Så resten får bli imorn om jag kommer på hur man gör så^^
hehe!

På stan idag...

Idag har jag varit på stan med Lisa :)
Mötte henne vid tågstationen vid 12, sen gick vi mot stan!

Sen har vi gått runt och strosat om kring :)
Har ju köpt två likadana dressar till dom som dom ska ha på bb :)


Det blev sådanan, och dom har jag köpt för någon månad sen, men nu passade jag på att köpa mössor till :) dock ingen bild på dom, men de är en vit och en är beige och vit randig :)


Sen blev det en dress till, vi hade en likadan hemma och den va på rea nu så då passade jag på :) så att jag får två likadana :)
Sen köpte jag även en till varsin mössa som dom kan ha i vinter/nästa vår :) 10kr styck, inge pengar så därför jag köpte dom ^^ annars hade jag inte köpt dom när det är så långt kvar liksom ^^


Sen köpte jag även ett linne till mig :) ett helt vanligt men med snörning precis under bysten så att man framhäver magen mer, och det blev i rosa och vit randigt! Sommrigt sådär.

Var även och käkade fläskfilé pasta med pepparsås på Mingel Och Bar, dom har så god mat där^^

Blev även en mjukglass innan det va klart, var även och kollade på babyproffsen på vagn och sådant :) hehe!


Men nu är jag hemma igen, och gör ingenting ^^
Sitter å lyssnar på musik medans jonathan är i sandviken och har match.

Är hunrig men vad ska jag käka ?
Och vill inte äta själv :( men måste ju äta något nu, kan inte sitta å vänta på jonathan för då har jag hunnit hungra ihjäl innan han är hemma :P haha!

Vi hörs folket ;D


Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig mest av allt !

Uträkning av graviditet ;D

Uträkning utgår från dagens datum: Mån 25 maj 2009.
Din graviditet startade Fre 19 dec 2008.
Din menscykel är ca 24 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 2 jan 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 158 av 280. (56,4%).
Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 3 fulla dagar (v22+3).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 24 sep 2009
Du har 122 dagar kvar till beräknad förlossning.

sovit skapligt inatt :)

Inatt har jag fått sovit rätt så bra :) skönt med tanke på att jag har haft så ont i ryggen ett tag nu.
Sen fick jag även sova ut nu på morgonen :) brukar annars inte kunna somna om när jonathan går till jobbet, men nu va dom stilla i magen och sov dom med så då kunde jag somna om.

Vaknade nu vid halv tio av att jag var hungrig, så då var det bara att kliva upp och käka frukost :) så nu sitter jag här å drickar mjölk med makcor med messmör på:P hehe gott!
Orkade inte laga nån gröt lr så idag, så då fick det bli det här i stället :)

Vad sker idag ? :)
Det är sånt fint väder ute, så ut måste man ju ^^ annars blir det straff, haha!

Ska iaf till dollar store och få anställningsbevis tänkte jag eftersom att jag och jonathan ska på "möte" på försäkringskassan imorn, så då tänkte ja ta med de och utifall dom behöver något att se om anställningar på mig^^



Men men nu ska ja fortsätta äta min frukost så att dom små liven blir nöjd där inne, just nu far dom omkring som jag vet inte vad :P haha
Man märker dirket när jag äter får då blir dom mycket lugnare :) men det är ju mysigt när dom far omkring med^^


Men ha det bra!


BYe


Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig mest <3

Det gör så ont!

Gud hjälp mig, det gör så ont.
I hela ryggen, kan vara för att jag har svårt att ligga som jag vill ligga på nätterna nu så att ryggen får en smäll där + att foglossning å sånt är i gång jue.
Men det är ju värt smärtan, men det börjar bli drygt när man inte kan sitta som man vill inte ligga som man vill och står man upp så blir man trött i benen och får ont i dom.
Magen börjar väga mkt nu och det märks.


Men det är värt varenda smärta när dom små pluttarna kommer ut :D
Men vill ha dom här nu.. Längtar SÅÅÅÅ mkt!

Just nu är det fotbollsmatch inne i min mage :P haha ena ligger och sparka mot svanskotan och den andra sparkar utåt :P Sån härlig känsla när man väl har vant sig vid den :D



Jonathan Sundkvist du är mitt allt <3 Du är den bästa av alla <3


Hjälp mig att välja, så ska ja försöka fixa dit en ny banner ;D

Vilken av dessa ska ja ha?








Hjälp mig att välja, sen ska ja försöka mig på att få in den med:P ^^
Det är ju desireé som hjälpt mig förr för att det inte ville funka som det skulle på min data, men hon är ju på förlossningen just nu, sen antar jag att hon inte kommer ha så mycket tid när hon kommer hem med lill tjejen deras :)


Kom med förslag om vilken jag ska ha;D

Grattis ;D

Grattis Desireé Och Anderas till eran lilla dotter som kommit till världen!
24/5-09 exakt 4 månader kvar för mig idag, men mina kommer nog tidigare :D
Och jag längtar SÅÅÅÅÅ mycket efter dom redan :D:D:D:D

24/9-09 ska det vara min tur, får se när våra pluppar ut då^^

Hemligheten som många vet om redan :P

Hemligheten som många vet,sett, hört om ..
Det var den 23/1-09 jag gjorde ett graviditetstest för att jag haft så många symtom på att jag kunde vara gravid, och det visade ett Ja.
Det visade sig alltså att jag var med barn och var helt chockad.

Tankarna gick fram och tillbaka om va som skulle ske va vi skulle göra.
Men vi bestämde oss för att behålla det, jag ringde till barnmorskan och skrev in mig och fick tid dit, det blev den 11/ 3 -09 och vi gick dit och tog blodprov, vägde in mig och sådant som man gör vid första mötet där.
Fick massa papper och sådant.

Vi bokade tid till ultraljud och vi fick 21/4-09 och magen hade vuxit fort under de veckorna som gått.
Då vi va hos barnmorskan var vi i vecka 14 trodde vi. så att jag skulle vara i 18 ungefär när vi skulle komma till ultraljudet.

Det blev den 21/4-09 Och det blev dags för det första ultraljudet, både nervös och spänd åkte vi dit och vilken fantastisk grej, att man kan se in i magen av att bara dra på utsidan:O
Men hon som undersökte med ultraljuds mojsen sa att hon skulle titta lite själv innan hon började att visa vad saker och sånt va, men det tog inte lång stund innan hon sa jag måste säga en sak till er:
- Och det är inte bara en ni väntar.


det va alltså tvillingar som vi väntade, vi hade haft dom aningarna eftersom att vi båda har tvillingar i släkten + att magen börjat växt så fort.
Vi fick i varje fall en liten chock när hon sa det till oss, men den lade sig efter någon dag.
Vi fick fina bilder från ultraljudet med oss hem :) dom sitter nu inramade på väggen i sovrummet :)

Så ja, vi ska bli föräldrar.
Vi fick BF(barnafödsel) 24/9-09

Dock eftersom att det är tvillingar så kommer dom nog att komma ut tidigare, det sa iaf våran barnmorska, för att det blir så trångt att det är vanligast att dom kommer ut i förväg.
Det är allstå inte så länge kvar för mig att ha dom i magen, 3-4 månader.

Vi va till barnmorskan den 28/4-09 och pratade lite och kollade vikt och sådant.
Vi ska dit igen den 10/6-09 alltså på min 20 års dag, och då skulle vi mäta magen och även lyssna på hjärtljuden.
Mysigt :D

Sen har vi ultraljud 3/7-09 igen :)




 

Här kommer det lite bilder från ultraljudet:




Denna bild kanske är lite otydlig, men de ligger en upptill och en undertill. Men man ser den som ligger överst mest. Huvudena är mot vänster.



 



På denna bild är det en av dom, man ser hela kroppen på den, ser en arm helt tydligt och benet som ligger böjt och allt :)



På denna bild så är båda med på bild, ena ligger under sen ligger en över men den ligger lite böjd eller hur man ska säga, den har iaf sitt huvud ovanför magen på den andra.



Och här är den andra ensam på en bild, även den är ganska tydlig på hur den ligger :)


Det va lite bilder från insidan av magen :)


På ultraljudet fick vi reda på att vi var i v17+4 dagar :)

Och det är ju 1 månad sen och 3 dagar så nu är vi i v22 + 2 dagar :)

Magen

Så såg magen ut Måndag 18/5-09



Det kommer ut en ny bild på magen snart igen ;D eftersom att det gått in i en ny vecka sedan jag knäppte denna bild!


Det kommer ut mer info om barnen och magen :) kommer skriva så mkt som jag kan!
Det sparkas iaf för fullt där inne nu! hihi



Magen om 1,5 vecka
Så ser det ut i min mage om 1,5 vecka!


Omgjort här hemma.. lite iaf ;D

Ja igår så va vi hem till svärmor å käkade mat och hade mys :) tog även med oss jonathans hylla därifrån, så den har vi moterat upp i gamala data rummet ;P och datan har fått ny plats i vardagsrummet ^^

men nu tror ja att jag ska gå å kolla om jonathan är vaken eller måla lite kanske :P måste ju bli klar med bordet å de.. det har fått stått på torkning ett tag nu så :)


Men vi hörs folket!


Pusshejs

Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig!


Målar dag..

Idag har jag målat, eller jag håller på.. det är inte klart.
Men har börjar måla om vårat köksbord från furu till vitt :D
Blir så bra så^^

Sen ska ja måla ramen runt spegeln med ^^ den ska bli vit den oxå :)

Men nu ska ja måla lite till ;D
Hörs!

Just ja, nu är jonathan ledig ons-sön :D
Skönt!


Bye

Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig mest av allt ;D

Dumt att hurra när man inte vet hur det blir..

Japp, det va visst lite tidigt igår att säga att jag blivit bättre.
För nu är jag lika snorig om inte ännu mer än va ja va innan :(
Men det kan va för att jag va ute igår, ja jag vet att jag skrev att jag skulle vara inne.
Men hade ju papper som behövdes lämnas in på försäkringskassan å sånt.

Så är det!

På väg ner på stan så möter jag Maria :) så hon följer med mig, sen så går vi på stan en sväng och käkar lite å pratar om gamla minnen :)
Skoj skoj,längesen man va med henne jue så.

Sen blev det bra hem å hämta bilnyckeln sen iväg å handla lite så att vi har mat här hemma^^

Sen när vi kom hem från affärn så blev det inte mkt mer för mig :P men jonathan käkade nån macka å sen stack han till viken för fotbollsmatch :P^^ så kan de va!
När han kom hem så hade jag fixat jordgubbar med grädde, men han va hungrig så han lärde äta riktig mat^^ men jag käkade jordgubbar :D
Gott!

Men nu ska ja fixa furkost, sen kommer jonathan hem på lunch å käkar så ska fixa nån mat till han :)


Bye!

Jonathan Sundkvist<3 Älskar dig !

Lite bättre..

Vissa är lite bättre än andra ;D hehe!

Men nu var det min förkylning som jag syftade på, den är lite bättre idag, dock har jag mer hosta :/ men snorigheten å febern är typ borta.
Eller just för stunden iaf^^


Undra vad som sker idag då?
Skulle behöva ner på af och fk :P^^ får se om jag tar mig i kragen och fixar det idag lr inte :)
Men det gör jag nog^^
Får ta mig en alvedon sen gå ner :)


Men nu ska ja fixa nå att käka:P
Bye!


Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig mest av allt!

Hemma i gävle!

Vill börja med att gratta Daizy Å Tommie som fick sin lilla kim i veckan :) så söt :D

Japp nu har jag varit hos mamma och pappa i veckan :)
Dock sov jag hemma i fredags natt men va för trött för att skriva, sen jobbade jag ju lördag dag sen blev det hem till mamma å pappa på en gång ^^
Mamma kom å hämtade mig på jobbet och sedan hem hit och bytte om sen hem till mor å far sen vidare till hudik :)
Käkade på restaurangen Bankok där uppe, btw jag hade aldrig varit i hudik.. vilken mysig stad :)

Men men vi åkte till hudik pga att det va Crusing, inte så mkt bilar, men några iaf.

Åkte väl hemåt mot hamrånge vid 23 tiden, skulle åka hem med 01.35 bussen och sen upp å jobba idag men så blev det inte. Sov kvar hos mor å far och mamma va så snäll å skjussade in mig hit imorse så ja fick sätta på mig jobbkläder sen skjussade hon mig till jobbet, dock började jag 10.30 va där 10.15 och satt å väntade, men hon som skulle öppna åt mig så att jag kom in kom 10.55 och affären öppnar 11 :O Lite stressad jag va då, jag gjorde allt för att kolla om någon kunde få tag på Linda som ja skulle jobba med och kolla vart hon va åså. men men de löste ju sig till slut iaf.

Slutade 16.30 idag oxå, sen hem hit .. har inte orkar gjort något speciellt sen ja kom hem pga att jag har åkt på världens största förkylning tror ja.. :( skit jobbigt!

Och just nu sitter jag och hostar och väntar på att hjärtat ska komma hem :D
Han är på väg hemmåt nu, se hur blek man ser ut bredvid han nu då :( vill oxå åka utomlands.. men men det är som de e ^^

Skönt att han snart är hemma iaf;D så efterlängtad är han :D:D

annars i veckan har de inte hänt så mkt :P varit med mamma å marie, varit hos kusinerna och sånt :) hälsat på mormor å sånt.. synd att man inte hann träffa morfar :( dom bor ju inte tsm mer så blir lite konstigt..

Imorn skulle jag ha jobbat, men med den förkylning å feber jag haft idag på jobbet så sa jag att jag inte kunde.. så då blir man ledig imorn, men sängliggandes hela dagen skulle ja tro.. bäst så, inge bra att vara ute när man är sjuk blir ju inte bättre direkt..
Så ska ligga å vila imorn :)


Men men nu ska ja fixa me något annat tills jonathan hör av sig att han närmar sig hemmet sitt :)
LÄNGTAR, men den tiden är snart inne! :D


Vi hörs bloggen!


Bye

Sandra <3 Jonathan, älskar dig för alltid hjärtat!

Packning/Jobbet

Ja nu är man vaken igen, har nyss ätit frukost :) Det blev risgrynsgröt, gott!

Snart ska ja packa lite grann, ska ju sova hos mamma å pappa mån-fre eftersom att jag inte vill vara hemma och vara ensam i det tysta nu när jonathan är borta.
Jobbigt att vara hemma med när han inte är här :(
Sen blir det ju jobb i helgen så då lär ja sova hemma för att kunna komma i tid ^^
Men det kanske bara blir lör - sön ja sover själv.. Får se om jag kanske sover fre-lör hos mor å far beror om det går nån buss som kommer att passa.
( Det går lite mer bussar på lör än på sön ) :P

Sen på söndag är han hemma igen :) Skönt!
Vill ha den dagen nu ^^


Men nu ska ja ´packa lite å fixa mig^^

Bye!

P.s Det kommer kanske bli lite dålig update när jag är i bygden :P Men det visar sig^^


Jonathan Sundkvist, älskar dig mer och mer för varje dag som går.
Mina ny förälskade känslorna lever kvar fortfarande och det är så underbart, de växer mer och mer för varje dag som går.
9 månader idag med dig hjärtat, får fira det på något sätt när du kommer hem :D

Älskar dig <3

Ensam inatt..

Inatt blir man ensam i sängen, sen imorn blir det jobb 9-16 sen hem till mor å far..
Då har man iaf sällskap runt omkring sig, men ändå tomt i sängen:( men men
om en vecka är han hemma å ligger å myser med mig igen;D 
LÄNGTAR SOM EN TOK!!!

Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig mest av allt på denna jord!

 

Min älskade, min käraste, min ända <3

Fredag kväll/ Lördag

Ja i fredags så hade jag och jonathan mys kväll :) trevligt! Sista kvällen innan han åkte ju så..

Igår så va ja hos tina och lukas på 1års kalas :)
Trevligt ^^

Så träffade inte jonathan på hela dagen igår, sa hejdå vid 12 för då åkte han till sandviken till dom andra som skulle med till rhodos, sen åkte dom vidare.

Men iaf vid 4 så kom mamma å pappa å bror och hämtade mig hos tinas mamma (där kalaset va) .
Fick åka lite Mustang ;D

Åkte sedan hem hit å grillade på våran nya elgrill ;D
Det blev gott!

Efter att vi käkat så blev det ett varv på stan eftersom att det va crusing, men något hände med bilen så det blev bara ett varv^^
Efter att vi åkt med dom alltså jag och emelie, så drog vi till bomhus med steffi och elvira :)
Det va 20års fest hos Jogan :) Skoj skoj!

Kom väl hem runt 3 inatt, sen va elvira å steffi med hit, dom köpte kina mat på väg hem så satt och kollade på dom när dom käkade eftersom att jag inte äter kina mat ^^
Så vi kom väl i säng runt 4 eller halv 5. Men uppe med tuppen va vi för de, jag och viran vaknade väl runt tjugo i 9 men vaknade först av att hjärtat skickade sms :)
Han skulle flyga då, så han ville skriva hejdå och sånt :)
Han är så söt min älskling, så underbart söta sms jag fått av dig :)
LÄNGTAR sjukt mkt till Söndag nästa helg.. kommer gråta floder när jag ser dig igen ;D så längtad är du redan! Hoppas du vet det hjärtat :)


Men nu ska ja fixa frukost sen in i duschen för jag ska iväg å vara nån slags sminkmodell idag :P^^

Vi hörs folket!


Bye


Jonathan Sundkvist<3 Älskar dig mest av allt på denna jord, du är helt underbar! Älskade du!

Stan igår..

Ja igår blev det stan med Tina och Lukas även mamma va med en sväng.. :P

Blev att vi käkade på Max men det va inte så gott som det brukar, är aldrig sugen på sån mat mer.. konstigt ?

Vi gick runt lite på stan å sånt :) jag köpte lite små saker ^^ Och även tina med, slutade med att vi gick till Willys å handlade tårt ingredienser eftersom att hon ska ha kalas för lukas idag, han blir ju ett år på tisdag :)
Börjar bli stor kille nu ^^

Sen efter att vi varit på willys så gick vi hem till dom i sätra, skönt med en liten promenad men även skönt att sätta sig när vi kom hem till dom ^^
Har ju varit i farten nästan hela dagen liksom!

Och idag åker min älskling :( kommer bli så tomt, men men de går fort. Snart så är han hemma igen och jag kan känna kramar å pussar från han hur länge ja vill :D

Och idag är det crusing, så idag har vi fullt upp här.
Jag ska först få skjuss av jonathan till tina vid 11 kanske ? Då jonathan ska till sandviken och sedan ska ja vara där på kalas, sen hem och fixa sen kommer mamma å pappa så ska vi grilla å sånt.
Blir väl att åka något varv på stan sen med tror ja sen går vi nog ner å tittar på bilarna med^^

Får se om emelie skulle komma över eller inte, hon skulle höra av sig idag^^

Ja men iaf så ser inte jag jonathan nå mer efter att han släppt av mig hos tina å lukas :(
Men han är ju tillbaka om en vecka:D å jag längtar redan tills dess :)
Tur att man ska jobba på söndagen då han ska komma hem så man slipper gå å vänta å tiden går sakta bara , han kommer ju hem på eftermiddagen så^^


Men men nog om det, ska väl käka frukost snart å sen fixa lite här hemma så det är fint sen ikväll när mor å far kommer :)

Vi hörs!

Bye

                                                                                                                                                              Jonathan Sundkvist, älskar dig<3

Fredag..

Ja idag är det fredag, och jag har varit vaken snart i två timmar.. har hunnit städat av lite i köket och sen satt igång en diskamaskin och dammsugit lite :)

Ska snart in i duschen å sen fixa mig sen möta tina å lukas på stan vid halv tolv sen ska vi ner mot willys å möta mamma och gå å kika lite :)

Igår så va jag hemma hos mor å far hela dagen och va å grattade min morbror som flydde år i förrgår men höll kalaset igår ^^
39 år blev han :) Grattis!

Sen åkte ja hem vid 8 tiden och sen va de hockey kollade lite på de me jonathan sen blev det sova för min del :P

Idag är det sista kvällen för mig å jonathan på en 1vecka å 1 dag :( kommer sakna han så sjukt mkt.. men men en vecka går fort :)


Men nu ska ja fixa lite till innan dusch sen fix fix sen stan :)

vi hörs folket!


Bye


Joanthan Sundkvist <3

slapp dag igår, tvätt idag och sen ?

Igår va Jonathan hemma från jobbet och är det även idag.
Han mår inte riktigt bra, så han är hemma å vilar sig eftersom att han ska utomlands på söndag morgon. :P

Ja så igår blev det inget mer än data och kolla tv hela dagen, båda va lite små krasslig.

Och idag har vi tvättid 7-14, det tog emot när ja skulle gå upp men men nu är ja uppe å sista maskinen håller på att tvättas. :)
Och Jonathan sover än han ^^ Tänker inte väcka han heller, tänkte låta han få sova tills han vaknar av sig själv å är utvilad :)

Och sedan efter tvätten vad händer då?
Inte en aning, men jag har lust att gå på Ikea eller nå sånt ^^ haha!

Får se va som sker helt enkelt :)

Bye!


Jonathan Sundkvist <3 Älskar dig mest av allt på denna jord<3

Gårdagen

Det blev att ändra tvättiden till på tisdag :P ^^
Så vi åkte till joanthans bror å hans tjej å deras plutt igår,det blev att kolla på fölet och fixa i trädgården eller jag satt och kollade på medans grabbarna slet ;D
Haha!

Blev även att vi grillade, mmmm så gott ;D
Vi ska dit idag igen ;D det är ju kanon väder ute så^^

Men nu ska ja iväg och göra frukost !

Bye


Jonathan <3

Valborg!

Ja nu har det varit valborg, det blev att åka hem till min mor å far och käka grillat med dom och mina kusiner.
Sedan ner på brasan vid Hik och kolla lite, va även fyrverkerier där senare vid 10 tiden så.

Mysigt iaf.

Sen igår skulle ju mormor flytta så vi hakade på dit och hjälpte till att bära.
Eller ja, jag kollade mest på :P va med alva och maja jag så att dom hade något att göra ^^

Det blir säkert bra för mormor å morfar om dom känner att det är bäst så här så.

Efter att hjälpt till där ett tag så åkte vi hem till mamma å pappa å tvättade bilen, både utsidan och insidan :)

Sen bar det av hem mot gävle, kom hem fixade lite mat och sådant sen kom jonathans polare.
Dom satt här och förfestade :P va meningen att jag skulle gå till Elle och Carro men jag va så himla trött å ja allt .. så orkade inte, så satt sällskap med grabbarna tills dom gick till krogen för då gick jag och lade mig.
Så himla trött, jobbigt att sova i en säng som man inte är van vid och lägga sig senare och vakna tidigt :P hehe
Det märktes av iaf ^^


Men nu sitter jag här och klockan är halv ett strax och vi har tvättid 14-21 idag.
Solen skiner som bara den ute, så får se om de blir att sitta ute och sola lite ?
Ja,varför inte passa på när solen ändå är framme.. hihi


Imorn är det 1 vecka kvar tills jonathan och dom åker till Rhodos, vill oxå åka men men :P blir hemma ja, ska bo hos mor å far så ja inte behöver känna mig ensam :P^^
Kommer vara lite trist att vara utan han en hel vecka, men som han sagt. En vecka går fort gumman, du kommer knappt märka att jag är borta:P ^^


Men nu ska ja kolla om hjärtat vaknat:P han e lite sliten idag tror ja^^ hehe!
Vill ha frukost men inte roligt att äta själv ju när man kan få sällskap :P



Men ska kila nu
Hörs!

Just ja, Grattis till Sara och Sebastians häst som fått föl ;D hehe!


Jonathan Sundkvist älskade du <3

RSS 2.0