Gårdagen..

Gårdagen gick jag och tina ner till stan vid 10 tiden, vi fixade lite grejs som hon skulle göra.. sedan gick vi och kikade lite.
Jag köpte en klänning på Gina Tricot som jag velat ha länge, först kostade den 199 men har inte kommit till skott och köpa den då, sen förra månaden kostade den 99 men då hade jag inge pengar med mig ner på stan och igår kostade den 49 :O så då slog jag till .. haha och fanns bara 2 kvar i min stl så jag lärde ju köpa den.. och vadå 49 kr är ju inget för en klänning..

Sen köpte jag solhattar åt tjejerna ;P skit söt blev dom i de!

Köpte även ett litet snickarset till elliot..

 

Sen gick vi hem till farmor och farfar en sväng, och tjejerna fick lite kläder av farmor som hon köpt :)

Leggnings i ljusrosa:) sen en varsin body med hjärtan på i olika färger :) hittade ingen bild på den. Men hur söta som helst, hade själv kollat på de.. Men köpte inte de men nu fick jag dom iaf!

Jaja, igår efter att vi varit på stan och hos farmor och farfar så åkte vi hem hämtade bilen sen iväg och hämtade jonathan på jobbet direkt ner mot willys och storhandla :P
Så nu har vi mat för hela månaden, så skönt!

Sen hem och lagade mat och sedan lägga dom små, sen åkte jag iväg till ica för att köpa blöjor då dom har olika mängd blöjor i paketen beroende på vilken vikt på blöjorna man ska ha. Men den vi har nu är 7-18 kg och då är det 102 blöjor i ett paket och de kostar 189 kr, typ billigare kan man inte få.


Idag ska vi till dollar store med tina, får se om man hittar något där, men inget som jag behvöer^^
Men det visar sig!


Men nu ska ja leka lite med nellie som sitter och dansar till musiken på the voice medans emmelina sover :P

 

 


Bildbomb

Här kommer bilderna jag skrev om häromdagen, nu när jag hittat sladden :P ^^

Det är  bilder på heminredning och barnen och deras foton som vi knäppte på gimlins för nån månad sedan :)









Emmelina på första, sen Nellie på två sen emmelina igen sen är det Nellie som tycker att trycket på tröjan är gott :P

Södagen och Måndagen

Igår vaknade vid till sol igen :) underbart!
men dagen började med att måla i trappen ner till källaren, men de tog inte så lång tid, efter det så tog vi en prommis till Ica för att handla lite.
Kom hem, jag och tjejerna valde att vara ute på baksidan. Och jonathan gick in och började med mat, han valde att göra sjömansbiff fast med grytbitar typ.. det tog 1,5 timme men så jäkla gott blev det :D vi käkade lunch ute, för att dom små sov och det var ju underbart väder så.

Efter det så satt vi bara och mös ute :) jonathan vilade lite efter maten på soffan ute, och dom små sov vidare. När dom vaknade så kom deras faster och hennes kille. Så då fikade vi lite och pratade :)

Efter att dom åkt så försvann solen på baksidan, vi gick in och jag klädde om och tog mig en tur ute.. gick runt hela sätra på 1 timme och 10 min ungefär.
Men skit skönt va de:) När jag kom hem så bytte jag om ännu en gång och gick ner mot källaren igen.

Det blev målning till halv nio sen käkade vi lite kvällsmat.. liiiiiite för sent dock om man ska gå ner i vikt.. då ska man egentligen inte äta efter halv sju.. men jag va så sjukt hungrig så då behövde jag det :)

Efter det blev det att kolla klart på wipeout sen vidare till sängen.. somnade som en stock..


Idag ska vi vara ute då vi vaknat med sol idag igen :) gud så härligt!

Vi ska även handla mat idag.. och även köpa ett snickarset till elliot .. :P
en prommis ska det med bli :) får se om man går ner på stan och köper det till elliot eller om jag gör det imorn när man se hur mkt pengar man får kvar efter mathandlingen ;P

Jaja, imorn ska vi till sandviken och hämta grejjer i jonathans mammas källare, hon ska ju flytta så då tar vi hem det som är jonathans ;P Och sedan ska vi in till ikea å köpa golv ner till källaren :)

Men nu kurrar magen, bye!

En hel ute dag :)

Idag så började det med att jag fick lite sovmorgon :) vaknade vid kvart i 8 och kunde inte somna om ;P
Gick upp och fixade gröt till dom små, sedan fixade vi lite på altanen typ ställde i ordning borden och de, blev nöjd :)

Gick in och käkade frukost,vid kvart i 10 skulle ja ta bussen ner på stan, men missade den så tog prick istället.. skulle ner och träna, men när jag kom till friskis och svettis så var det fullt på passet, dom satte upp lappen på dörren precis när ja kom :(
Men då fick det bli en prommis hem istället :) gick hem då kom svärmor och hennes sambo precis när jag kom :P vi satt och pratade lite sen fixade dom lite mat :) fläskkarré och pressad potatis med svampsås.. hur gott som helst :)

Efter det började vi pota i trädgården, fixade upp lite högar som skulle bort och sånt :) mamma och pappa å bror kom förbi, pratade lite med dom..
 Efter att alla åkt så tog det kanske 20 min så kom lisa och per och lisas mamma var också med, det blev lite fika och prat.

Sen efter att dom åkt så tog vi oss ut på en liten prommis med vagnen, solen sken ju fortfarande och det var hyffsat varmt.. då kan man ju inte gå in :O

men när vi kom hem så var det dags för mellis för dom små, så då gick vi in.. och solen hade även försvunnit bort från våran altan.. så då blev det kyligt att vara ute.

Nu sitter dom små och leker för fullt och skrattar åt varandra på golvet, så gulliga så :D
Jonathan ligger och kollar på hockey, men jag är inte så intresserad så sitter här istället.

Just ja måste berätta, igår gjorde vi en skit god pizza här hemma.. va godare än dom man köper på pizzerior.. vi gjorde pizzadeg enligt vår kokbok.. och sedan stekte vi på lite köttfärs men taco krydda, sedan hade vi på ost på det så den smälte och creme fraiche med tacokrydda i :) hur god som helst blev den, käkar mycket hellre det än att köpa.. och det är inte så jobbigt och göra och mycket mycket billigare..
Det blir det i fortsättningen här hemma iaf,, ingen köppizza :P

 

Men nu ska ja fixa nå annat.. bye!


Städat och grejat..

Det har jag gjort idag, dammat och dammsugit och moppat :)
Även tvättat två maskiner tvätt :) och fixat upp lite saker som ligger där det inte ska ;P

Nu sover dom små middag igen, dom va så gnälliga. Men så är det :P ^^
Och nellie vill verkligen inte sitta och inte ligga på magen mer.. hon vill gå och stå själv men de kan hon inte.. så blir hon sur för att man håller i henne.. vad ska man göra?
Ett barn som är vrång/kan själv är vad hon är :P

Jaja, jonathan kommer hem om ett tag :) dags att slipa vägg då och sedan måla. Vet inte vad denna dag mer bjuder på, men en bra sak har jag fått reda på idag iaf :) :D

Jag har fått sommarjobb, vet inte vilka veckor än, men bara det att få jobba och komma hemifrån en stund gör susen :)
Ska vara på Dollar Store på sörby utfjäll, har jobbat där till och från sedan jag var 14 år :) på inventeringar och sådant.. Skulle även jobbat där förra sommaren men då fick jag inte för läkaren då jag blev sjukskriven. eller för läkaren fick jag men jag hade så ont att jag inte kunde så blev tvungen att sjukskriva mig :( men så är det när man väntar tvillingar det är ju tungt med bara en så ska de vara två blir det ju ännu värre^^

Men då ska ja jobba denna sommar istället :) skönt!

men nu ska ja kika runt lite sen fixa lite mer här hemma :)
Bye!



Vad är det man ser ? :O

Jo massor av snö på backen och snön faller från himlen fortfarande när man vaknade.. suck! när ska det bli vår på riktigt ?

Det stod på nättidningen att den skulle komma i helgen, men ska man verkligen tro på det så som det ser ut ute nu ?
Och det är ju torsdag, och imorn eftermiddag räknar jag som helg, men tror då inte att snön kommer vara borta då inte. Men hoppas kan man ju göra :)

Btw har jag knäppt massa kort med kameran, men tror sladden kommit bort här i källaren i röran, så dom får komma senare :P
Eller så vet jonathan vart den är ^^

Men idag blir det inte så mkt, ska slipa och spackla idag igen, hoppas det är sista omgången nu så att det är bara att måla sen, då är det klart på en sekund sen ;P
Vill ha det klart, men kan ju ändå inte fixa i tvättstugan förens vi lagt golv där inne ;P men de blir nog nästa vecka :)
Längtar!

Jag vet att de e mkt tjat om tvättstugan och fix här hemma, men det är så sjukt roligt när det blir bra :)
och man får det som man vill :D


Jaja nog om det, den 1:a maj ska en polare till mig ha 20 års fest då hon fyller år, sen tar hon även studenten i år.. tänkte köpa present ihop alltså 20års present och studentpresent ihop, men vad ska man köpa ?
Har en lite aning om vad jag kan köpa men hmm.. det får bli en funderare. Kommer jag inte på nå bra så vette gudarna vad ja ska köpa, något bra måste jag ju hitta på ^^


Sista april då mina vänner vad händer då?

jag ska iaf vara nykter på sista april eftersom att jag ska ut på 1:a maj ;P


Men nu ska ja fixa lite innan dom små vaknar igen...
bye!

två dagar sedan

det blir lätt att man inte går ner och sätter sig i källaren vid datan. Då jag haft jonathans bärbara från jobbet hemma förra veckan.
Men men ska försöka komma ner hit och sätta mig å slappna av lite medans dom små sover midda:psom dom gör nu ^^

Jaja imåndag var det väldigt trevligt på mammafika :) efter att vi varit där så gick vi hem. Vi åt och sedan åkte vi upp till min morbror med familj :)

Kom hem vid halv 9 på kvällen, då blev det bara lugnt :)

Och igår var jag först med sammy till tandläkaren kl 8. Eller jag och tjejerna kanske ja ska skriva :P
Sen efter det gick vi hem till farmor och farfar :) var där en stund sedan bar det hem hit till sätra, packade in oss i bilen for till valbo :) och där hittade jag självklart massa fint till dom små, och eftersom att dom växt ut 62 och snart 68 så köpte ja massa i 80 för 74 har vi lite i, men det är inte så länge till som dom kan ha det, så köpte 80 då kan dom ha det lite längre iaf ;P

detta fick följa med hem :



De vita leggingsen fick även följa med i mörkrosa/cerise färg :) och linnebyxorna i beige.. inte den rosa på bilden :P och tröjan med mimmie på var rosa i bakrunden. Och även två bodysar till fick följa med hem, men de fanns inte på h&m hemsida;P

Sen köpte ja dessa med :

 En avlång och två var av dom andra :P så 5 krukor för 105kr på ikea. Dom fick flytta in i vårat vardagsrum.. :P
Så nu har jag vårkrukor som är vita :) och höst krukor som är orange :) då vi har bruna tapeter så blir det fin fint :)
Hihi

Sen käkade vi även på ikea :)

Och åkte sedan vidare mot byggmax.. där jag köpte detta..

 
så nu grejas det för fullt på väggarna ner till källaren, då jag försökte riva bort vävtapet eller vad det heter i höstas, men de gick inte så bra :P så då får vi fixa det på detta sätt.. sen köpte jag mer färg så ja kan måla där och även taken nere i källaren :)

Så nu ska de fixas här hemma vill jag lova.

Sen ska vi köpa golv till tvättstugan nästa vecka tror ja de blir :) wiie

Ni får bilder på hur det blir sen :) dock har jag inga före bilder :( men men!
 

Nu ska ja gå upp och fixa mat till mig, vi hörs!

God morgon

Här har vi varit vaken sen kvart över 5, dock har dom små somnat om nu.  Men de kan inte jag.. hmm får väl ta och tvätta lr nått . Det behvös ju.. sen kanske en dusch innan man ska ge dom små gröt och sedan åka mot mamma och pappa :)

I torsdags när vi va på öppna förskolan så var det en mamma som skulle ha fika hos sig idag för dom som ville komma  :) så tänkte att vi skulle dit, alltid trevligt :P å hennes son är ju så söt, sist satt han och pillade på emmelina hela tiden ;P
Lilla Nisse som han heter är nästan lika gammal som mina tjejer, kanske framtida pojkvännen för nån av dom ? haha :P


Men nu ska ja sätta fart så ja hinner fixa det jag vill innan dom vaknar, men dom har nyss somnat men dom sover ju olika mkt på olika dagar. Vissa dagar 30-50 min och ibland 1-1,5 timme.. så det varierar :P får se hur länge de blir idag^^

Vi hörs


Idag har vi...

grejat ännu mer i källaren :) sen har jag målat trappen ner till källaren.. eller inte trappen utan väggarna ner dit ;P
Skulle vilka måla mer men färgen är slut :( så de får vänta^^

Snart kommer mamma och pappa och hälsar på :) nellie sover just nu och emmelina sitter på golvet och leker, dom har hamnat lite i ofas idag :( även fast dom vaknade samtidigt.. hmm..brukar inte vara så. Bara hoppas på att dom somnar lika ikväll för jonathan ska iväg på fotboll. Jobbigt om dom är dryga när man ska lägga dom själv :P men dom brukar ju aldrig vara nå svår att lägga så hoppas på att de går  bra:)

Får se om de blir en liten prommis när mamma och pappa åkt :) skulle vara skönt + bra för kroppen :) hihi!

Men nu ska ja göra något annat ;P bye

Fredag kväll for jag..

for jag till mamma och pappa på 21.35 bussen :) var där ca 22.10 mamma kom och hämtade mig :)
Vi kollade lite på nån film hemma hos dom, sedan gick jag och lade mig . Så trött efter dagen + att vi skulle upp på lördag för att åka iväg till bollnäs.

Vid 9 på lördagen åkte vi iväg och först virrade vi runt i bollnäs ;P men till slut hittade vi allt vi skulle till :)

vi var till albert och herbert, en loppis, erikshjälpen, gammalt och nytt, och röda korset :P efter att vi varit på alla dom ställena så blev det mobacka innan vi åkte vidare till söderhamn där vi gick på dollar store och coop. Var även och åt på en texmex bar där, Så himla gott var det.

Sen bar det hem över, vi åkte förbi hos mamma och pappa för att hämta min väska..vi åkte vidare in till stan, gick in på city gross och ica maxi innan vi åkte hem hit. Dom små skulle äta och lägga sig när jag kom hem, så fick se till det :P sen bar det ner i källaren och fixa. Vi har plockat ut massa som vi inte ska ha :) sen har vi även fixat nytt databord till jonathan och massa.
Blir nog bra det där när det är klart :)

Detta är lite av de jag fick med mig hem ;P örngotten med älskling på är till dom små :) även strumporna!

 

Jaja , nu ska ja leka lite med dom små :)


Då har man gjort...

Då har man gjort detta och klockan är bara 12 snart 1 dock men men.
Jag har dammat,dammsugit och skurta. Latat mat till mig ätit, givit dom små lunch och plockat massa.. även hunnit sitta här.

Är sugen på att göra något men vet inte vad.. hmm får se om jag hittar på nå att göra. Just nu luktar det Nellie bajs blandat med ny skurat :P hmm dags att byta blöja då hon bajjat klart nu :P


God morgon..

Igår gjorde vi detta :

vi åkte till mamma och pappa dock gick vi på öppnis sen en prommis, sen blev det bara till mamma och pappa å äta och sätta i dom nya bilstolara, så nu är det gjort :)
Sen in till stan för att jag och magdalena skulle träna,hämtade upp jonathan på jobbet oxå.

Men jag va så trött och ont i huvudet hade jag, så när vi kom hem bestämde jag mig för att inte träna. Men magdalena låg oxå å sov så hon skulle inte heller in.
Sen åkte jag  och köpte ipren och loka. Även blev det Max;P Jonathan ville ha de!

Men åt när jag kom hem, tog ipren sen skulle jag vila lite på soffan, men somnade in ganska djupt, jonathan väckte mig när dom små skulle lägga sig så jag hjälpte han då.
Dom somnade och jag vilade igen, somnade djupt denna gång med. Vaknade vid halv 9 av att mattias kom hit med en dator. Men hade inte han kommit hade jag nog sovit från då och hela natten..
Så det var nog tur att jag inte gick och tränade.

Och idag gick vi upp halv 6, dom små har ätit och leker lite nu :) Idag har jag tänkt städa här hemma. Får se om man får någon ork till det ;P
Magdalena och Per-erik kommer hit vid halv 5, dom ska hämta jonathan vid jobbet och sedan åker dom hit. Dom ville träffa tvillingarna medans dom är vaken ;P jämt när vi är här en stund efter träningen så sover dom jue :P

Men men åker nog buss ut till mamma och pappa ikväll då jag och mamma o hennes vännina ska till bollnäs imorn och kika å ta det lugnt. För första bussen från stan går 10.10 och då vill vi helst ha åkt.
Så de blir nog en kvällsbuss så man är hemma medans magdalena och per erik är här å sånt.

Men imorn då alltså är jag barnfri hela dagen typ, vi ska till bollnäs och kolla lite på loppisar och grejer :) myspys!

Får se när vi kommer hem.

Men nu ska ja leka lite med dom små :P



Vakne i 2 timmar nu är vad jag har varit

För nellie valde att vakna 04.48 idag :( suck säger ja! jag som gick och lade mig senare än vanligt igår.. självklart ska dom vakna tidigt, emmelina vaknade nämligen 20 min senare.

Så har varit vaken sen dess.. :( Nu håller dom på att somna till en stund. Se om jag med kan somna till en stund, det skulle behövas.
Men är även hungrig så skulle behöva käka någe med.. hmm vi får se vad jag gör.

Ska även väcka jonathan för han ska upp till jobbet.

Men nu blir det annat.

babysång och målning

Då har vi varit på babysång det tyckte dom va skoj :)
Har även hunnit måla första omgången på alla möbler på altanen men sen blev jag så hungrig och dom små skulle snart ha mat så då gick vi in :P men ska sätta mig på en stol på altanen efter att dom ätit tror ja :P sätta dom i sina stolar, men vi får se. Jonathan kommer ju hem snart med.

Dagen senare får visa vad som sker, men mattias kommer hit och hälsar på vid 7 tiden tror ja de va, sen sticker dom iväg på innebandy vid 9.

men nu ska ja leka med nellie


igår blev det inte så ´mkt skrivet

men desto mer gjort här hemma :)

mammas vännina kom hit vid 9 medans mamma och bror skulle till sjukhuset. Sedan kom dom tillbaka hit och hämtade upp oss och vi åkte till rödakorset. Men hittade inget där.
Sedan bjöd mamma på max;P

Sen när vi kom hem så krattade jag gården, gick upp med 2 stolar och ett litet bord till balkongen ;P
Sen började jag måla utemöblerna då små tjejerna sov i vagnen ute :)

Hann måla klart bordet och hann börja på bänken som vi har, men då vaknade dom små, så forstätta idag :) eftersom att det ser ut att bli toppen väder idag med. Men först ska vi på babysång :)

Men igår hann jag även sy lampskärmar så nu e de klart :) shabby chic stil på alla :) Fint!

Hann även äta och mata och lägga dom små, hann iväg till city gross och handla lite, även måla i källaren när dom små somnat, så nu är det bara små saker kvar att måla där nere :) sen kan man börja fixa :D

Får se hur det blir hoppas på bra :) men de tror ja!


Men nu ska jag käka frukost, små tjejerna sitter och leker för fullt :)

Bye

Frukost


dom små sover nu, jag som skulle vila då? Hmm inte ett dugg trött nu.. suck!
Så det fick bli frukost :)

Sen ska jag fixa lite här hemma :) bädda å plocka undan å sånt!
Sen får vi se vad som sker, dom små sover väl bara 1 timme som vanligt så de blir väl gröt till dom sen..

Men nu ska jag käka frukosten här.. bye

 

 


Vaken

det har vi varit i 1 timme nu, lite segt att dom inte ens sover till 6 :P så stor skillnad att kolla på klockan när den står på 05 någonting och när den står på 06.00 när den är 6 känns det mkt lättare att gå upp tycker ja :P
Skumt de där^^

Men dom små har fått mat iaf :) om 30 min ca ska dom gå å sova en sväng så då ska nog jag passa på att sova med ;P
Sen blir det gröt för dom, sen kanske vi klär på oss och går ut :)
Himlen börjar spricka upp :)

Hoppas på sol sol sol :) sen ikväll så blir det målning i källaren igen.. nu ska det bli klart snabbt och det ska bli fint där nere :D

Men nu ska ja göra något annat.

Bye

Natti natti snart..

Idag efter att jag skrivit så blev det att vi fixade oss här hemma och sedan åkte till jonathans jobb å hämtade upp han, åkte vidare till byggmax och köpte vit vägg färg :)

Och lite penslar å mojs :) kom hem käkade och sedan var det läggdags för dom små, vi kvart i 7 började vi mata dom, sen sov dom ca kvart över :) snabbt de :P men de blir så när man har snälla tjejer :)

Vi gick ner i källaren och röjde, så har hunnit måla typ halva tvättstugan redan :) super roligt att se hur bra de blir, fy fan hur väggarna såg ut innan alltså..

Väggarna hade än gång varit vita där nere men dom va ca begie nu.. men nu är iaf halva tvättstugan vit igen :)
Har nyss käkat lite kvällsfika, å jonathan är och duschar ska väl kika lite på tv innan jag går och lägger mig. Men börjar bli bra trött :P

Imorn blir det att kratta gården och sedan måla och även åka på röda korset med mamma :) Får se om vi hinner allt, men hoppas det :)
Kratta kanske jag hinner göra innan mamma kommer hit för hon skulle dyka upp vid 11.
Eller det beror ju på vädret med, men hoppas på stor sol imorn med :) för då kan man vara ute.


Men nu ska jag kila ner, det är någon som skriker till.. kanske en dröm bara? men ska ner å kika


Solsken ute

det är precis vad det är :) och jag har suttit å njutit av den en stund ute med barnen :) dock lärde jag röja upp på altanen först + sopa av allt skit som låg och annat.  + att vi lärde skotta bort snö innan vi kunde komma in på baksidan, så nu har jag vänt allt snö och pyttsat ut den så den smälter fortare :D

Senare idag ska ja hämta jonathan på jobbet, sen ska vi åka upp till byggmax för att köpa färg ner till källaren :D wiie!
Så kanske börjar måla ikväll när tjejerna sover :) vi verkligen få i ordning där nere, har ju varit på g länge men inte blivit någe. Sen ska ja även köpa pensel så jag kan måla utemöblerna och köksbordet :) så får se när de blir :) men så fort som möjligt!


Är så sugen på att fixa  nu :D men det är nog vädret som gör det, synd bara att tvättstugan är nere i källaren. Får man ju inte se det fina vädret när man är där nere :(
Men men det blir ju fint :)


Men nu ska ja leka lite med dom små!

Hörs

Vi är hemma i gävle igen.

Vi kom hit hem vid halv 2 igår, jonathan låg och sov erkände han när vi kom :P
Så han fick sovmorgon, dock hade han varit vaken lite mellan åt.

Men men när vi kom hem så fixade jag lite sen kom jonathans mamma och hennes nya, sen käkade vi mat och äppekaka. Sen drog jag iväg på träning med jonathans syster. Bas pass + ki balans. Så kom hen strax efter 8 igen och då sov dom små.
Vi åt lite kvällsfika :) sen duschade jag och gick å lade mig helt död var jag!

Idag vad sker då ? Jo ja ska nog fixa ute på altanen, får se om ja kan köpa penslar och färg i eftermiddag :) å börja måla :) Skoj skoj, men färg till utemöblerna har vi i källaren tror jag men ingen pensel annars hade ja kunna börja redan idag :)

Nu ska ja käka frukost vi hörs




I mitt gamla hem

Nu har vi kommit till mamma och pappa, eller vi har hunnit vara här ca 1 timme kanske lite mer med ;P

Mammas vännina kommer hit senare så ska vi ut och gå, sen blir det avfärd mot Åbyn då Maja fyller 10 år idag, Grattis :)



sen vet jag inte så mkt mer som händer idag, får se. Ska fråga mamma om hon vill kippa mig, men är inte säker på hur ja ska klippa det, om ja ska låta henne toppa det eller klippa av det ? Hmm
får ta en funderare :P


Men nu ska ja gå å busa med mamma och emmelina :P nellie ligger och sover :)

Älskar min familj <3

Hem till mor å far idag

Nu är vi vaken, eller Emmelina vaknade halv 6  men hon fick lite mat sen somnade hon om :) skönt för jag var inte alls pigg på att gå upp då ^^

Men idag bär det av hem till mamma och pappa ska även sova där med dom små, jonathan får ha egenkväll ikväll men imorn har han ju fullt upp, så då blir det såhär.
Vi ska fixa oss nu och allt, sen skjussa jonathan till jobbet samtidigt som vi åker till mamma och pappa, men han ligger och sover än . Måste väcka han. Han måste vara på jobbet före 9 så.

Ska hänga lite tvätt med innan vi åker, dom små ska äta och vi med å klä på oss och packa lite och mojs, finns lite att göra vill säga.

 

Så vi hörs!


Idag har det blivit detta:

Mys här hemma först fram till halv 11 då vi började fixa oss å klä på oss för att ta en tur ner på stan, mötte Ida vid hlav 12 vid nian :) umgicks en stund där nere sen vidare till min farmor å farfar vid halv 1 fick plättar där, åt några stycken sen va ja mätt!

Var där till halv 4:a då jonathan slutade 4 så mötte vi han vi jobbet, och tog bussen hem tillsammans.
Och först håller bussen på att åka förbi oss, sen vinkar jonathan till och visar att vi ska med, han stannar typ 1 meter från trotarkanten hur lätt är det att gå på  med vagn då ? :O Sen när vi kommer på så känns de som att han inte alls ville ha oss med, typ suckade när jag gick fram och betalade.
Sen tvärnitar han många ggr och nästan en krock, man tänker skulle han verkligen jobba ? han verkade så trött på allt som hände runt omkring och verkade inte kolla ordenligt i trafiken, men men kom av gjorde vi iaf och välbehållna med :)

Kom hem och jonathan fixade mat sen drog han iväg på träning :) kommer hem strax efter sju, så ska försöka ha tjejerna uppe tills dess så får ja hjälp med läggningen, inte för att det brukar vara jobbigt.men alltid så att dom små somnar bättre när båda är hemma. Bra skumt de!

Jaja han är där och vi är här hemma nu iaf, dom små åker gåstol.

Innan vi gick upp så satt vi nere, och nellie började gnälla jätte mycket efter att dom fått lite gröt, jag började tänka efter och kom på att hon inte bajat nå idag, jag började med magmassage när vi gick upp sen lite med tempen och sen kom det, skönt men gud vad hon grinade. Stackarn!
Tyckte så synd om henne så vi myste lite efter innan hon fick gå ner å leka i gåstolen på golvet :P men hon trivdes iaf med att mysa :P hihi


Men nu ska ja sy lite, håller på å fixar lampskärmar :)

typ sådana fast utan tryck och en vit rosett istället för beige :)
hoppas på att det ska bli fint, lite lantstil sådär, vill så mkt.. men vet inte om jag har min andra halva med på allt dock :( hehe!
men ska bearbeta så kanske ja får min vilja genom ;) haha

 

Jaja vi hörs..

 

Älskar min familj nå otroligt mkt <3


Vaken, men det är ju vanligt vid denna tid

Ja, för 44 minuter sen vaknade våra små töser ;P
Även fast dom var vaken 1 timme längre igår kväll, men de går inte och sova 1 timme längre på morgonen inte. Men så är det!

Idag ska vi ut och gå med ida är det tänkt :) synd bara att det är dissigt väder ute, men de kanske spricker upp :) i hope :D
Sen vet jag inte vad som sker efter prommis med ida, men ska iaf iväg på träning 17,30 :)

Får se vad dagen bjuder på :) farmor och farfar kom hem till sverige igår, dom har varit i cypern sen i nov. Fast farmor kom hem under dopet 1 vecka.
Så ska träffa dom någon dag med.


Men nu ska ja leka med dom små, dom sitter på lektäcket så fint och leker men jag vill oxå va med ;P

Åhh vad roligt

Att folk kommenterar, mkt roligare att komma till bloggen då :) hihi

Idag har/är vi hos min mamma och pappa, har även varit och hälsat på mina kusiner :) tagit en prommis med mamman vännina Marie :)
Vi åkte hit redan vid halv 8 imorse, så vi har varit här hela dagen typ ^^

Solen har kommit fram och mina fingrar kliar efter att få vara ute och dona i trädgården göra lite fint och sånt :) även måla sänggavlar och sidobord till, måla om köksbordet ska jag med, och utemöblerna :)
Sen ska vi måla i källaren innan det blir dags för dom sakerna, ska göra det riktigt fint där nere!

Åhh vill börja nu, känner mig riktigt inspirerad :)

 
typ sådär vill jag ha det, sen maskinen på sidan av, och lite gamla prylar sådär och mojs :)
Hoppas på bra resultat ^^
Men det visar sig :) ska ju vara massa annat jox där inne med, som extra säng, massa saker som man inte ska ha uppe typ julsaker och annat mojs som inte behövs uppe liksom.
Så vi ska göra ett förvaringsutrymme där med.


Men men nog om det, sängen ska bli vit och helt nya gavlar vill inte ha den som vi har nu mer, och massa andra saker vill jag med måla men vet inte om ja får för jonathan (A) haha

vill försöka få lite gamal stil hemma :) och blanda med lite nytt då jonathan vill ha nytt :) ska bli intressant å se den dagen vi ska flytta/bygga hus hur det blir ;P

men nu ska vi äta:)



God Morgon

Här hemma ville Emmelina vakna klockan halv 5 men det gick inte jag med på, hon fick lite mat sen somnade vi om på soffan :)
Myspys, hon låg och sov i min arm så vi har myst lite nu på morgonen, och halv 7 vaknade Nellie så då var det bara att gå upp men det är en tid som är acceptabel iaf.


Så nu har hon nyss fått mat,nu sitter dom små och leker på golvet.

Jag hoppas iaf att det blir vårväder idag igen, för då ska vi ut och gå med ida och hennes lilla hund :) Inte lika roligt att gå om vädret är halvtrist :( men bara det är uppehåll skulle man kunna gå.

Annars vet jag inte vad som sker idag, det visar sig.

Blir att mysa massa med små tjejerna iaf, det händer så mkt på kort tid nu :) men tiden går för fort men ändå roligt att saker händer längtar till dom börjar prata lite riktiga ord och gå å sånt, men när dom gör det längtar man väl tillbaka till den här tiden ;P För dom kommer väl springa åt varsitt håll :P haha

Men nu ska ja gå å väcka jonathan så han kommer iväg till jobbet :) han börjar 8 idag.

 

Vi hörs

 

 

Älskar min familj<3

 


Mat..

Nu har vi kommit hem igen, har även hunnit äta. Det blev detta :

 

 
Korvstoganoff med Spagetti  :) Supergott!


skönt att gå ut å gå var det med, tjejerna satt snällt och tittade på saker runt omkring eftersom att det inte var dags för sov tid när vi gick.

Dom sover en liten snutt nu för dom va så trötta, men de e en som låter där nere nu .. så vi hörs!



...

Nu är dom små nyätna och vi ska snart traska oss ner mot stan för att möta jonathan på jobbet, sen gå hem igen :) de e ju så fint väder å perfekt när dom nyss käkat å allt :)


Kanske ett litet foto från prommisen kommer sen, man vet aldrig.


Bye


I love my family <3

Detta skulle jag vilja ha till dom små..


Bildbomb.

Får in bilder iaf trots att min usb sladd gått sönder.. nu undrar ni kanske hur då ?
För jag har inte hunnit vara iväg å köpa någon ny.

Men de e ju så att jonathan har ett Ps3 och sladdarna som man laddar dosorna med passade nämligen i min kamera utgång :)
Så jag behöver inte köpa någo ny sladd :P


Men här kommer bilder från någon kväll sedan och från i morse :)



Emmelina

Nellie

Något spännande på tv:n tro?

Nellie har missuppfattat lite hur man tutar tror jag ? inte ska man bita för att de ska låta eller?

Och Emmelina har också missuppfattat vart man ska mysa någonstans :P

Emmelina sitter och leker :)

Nellie leker :)

Nellie biter på elefanten

Emmelina mer intresserad av remmen på kameran än någon leksak :P


Våra små tjejer som börjar bli stor kan sitta å leka själv :) dom leker med varandra jättebra än så länge :P

Just nu sitter nellie och tar på emmelinas huvud så fort emmelina försöker ta en leksak ;P

Dom är så söta :D


tyvärr

så kan ja inte lägga in bilder, då datorn inte tar emot min mobil och min usbkabel har blivit förstörd .. så måste köpa en ny innan ja kan lägga in på datorn.

men så kan de vara, jag som har mkt fina kort på tjejerna.. men men


Påsken är över

Då va alla dom där röda dagarna på rad över, men det har varit skönt att varit hemma här allihopa. Tråkigt dock att vi blev sjuk men men.
Nu är alla friska och ny vecka som det blev redan igår, men då de va röddag kändes de som att de va söndag, och man har blivit helt dagvild efter helgen.

Nog om det, här är vi vaken allihopa jonathan har åkt till jobbet å tjejerna har nyss ätit välling. Och jag sitter här och häckar, ska städa idag är det tänkt.
Men har sjukt ont i ryggen då jag måste sovit på nå konstigt vis har försökt sträckt ut den men lyckas inte.
Så får se om de ger med sig ju mer dagen går.

Ska lägga in lite bilder på datan idag tänkte ja, har knäppt lite nya kort på dom små så :)


Men nu ska ja gå ner på golvet å sätta mig med dom små på lekmattan :) hihi!


Vi hörs


Pussåkram

Älskar min familj <3


Längesen igen

Jag är sämst på att uppdatera nu för tiden..

Jaja Glad Påsk lite så där i efterhand ;P
Kommer inte ens ihåg vad jag skrev sist, men men ska berätta va som skett dom senaste dagarna.

I torsdags började ju påsken. Men dom fick påskpaket före :P av sin farfar då han skulle till tyskland över påsk. Så han kom med paket, i det va detta :

 

Bilderna är klickbara.

kläderna hade jag stått och tittat på dagen innan, tyckte dom va så söta. Och så fick vi dom dagen efter :) även hade jag kollat på hello kitty sandlådsset :) så det blev ju perfekt.

 

På onsdagen åkte vi till valbo en sväng :) sen hem och va hemma i 20 min kanske ? sen åkte vi vidare till desiree och melody å andreas. Vilket var trevligt :)

 

Sen på torsdagen åkte vi till bergby till öppna förskolan där ute :) mamma jobbar där å så, va där med massa barn.

Åkte sedan hem till mamma å pappa en sväng sen vidare till min morbror å mina kusiner å dom :) och bebisarna började spy som bara den, och det fortsatte lite på natten och även dagen efter. Så vi åkte till apoteket och köpte vätskeersättning och grejer, dom hade fått magsjuka. Trevligt va ? men jag säger då att de va skönt att båda hade sammtidigt så inte den ena har först några dagar sen den andra, då blir man instängd så länge.

Men på lördagen var dom pigg igen :) så vi åkte på våran planerade påskmiddag hos mor å far å alla dom :) Av dom fick dom med påskägg :) dom fick detta:
 + en jacka och byxa var :) men det finns inte på bild.

Sen av min morbror å familj fick dom också små saker till sandlådan i sommar :)

 Men när vi kom hem därifrån så spydde jag, mådde så dåligt. Då var det min tur, somnade halv 8 på lördagen och sov till 6 dagen efter då dom små vaknade men somnade om igen när jag hjälpt jonathan att mata dom, men efter att jag sovit den stunden då så va ja pigg igen :)

Och inte nog med det, på lördagen när jag sov på kvällen så hade jonathan också spytt men blev bra på engång efter. Så sån trevlig påsk har vi haft ;P magsjuka allihopa!

Men nu är vi pigga igen:) vilket är superskönt!

Här har vi varit vaken sen kvart över 5 imorse, dom små va trött igår det gick inte att hålla dom vaken så dom somnade redan vid 6, och då får man räkna med att gå upp tidigt.
Jonathan har hjälpt mig lite på morgonen men han fick gå å lägga sig igen :) sista sovmorgonen inför jobbveckan ju:P

men ska snart gå in till han med tjejerna och ha sängmys innan det blir gröttajm för dom^^


Men vi ska busa lite nu, bye!



Älskar min familj <3

 


RSS 2.0