Jahaja..

Det där gick ju inge bra med att vara mer aktiv... hmm..
Men det är ju så att på helgerna umgås jag med min familj hellre än att sitta vid datan.

Men de senaste dagarna har jag tagit det lugnt, även en partykväll, fixat ny hårfärg, haft tupperwear party, städat + sånt fix. Och självklar myst massa med min underbara familj <3

Idag var det åter till skolan och det fick fin fint där.
Även dagis hade gått bra för dom små, och nu är vi hemma. Jag ska snart byta om och sedan dra mig mot träning :) skönt!
Idag ska även steffi vara med :D skoj skoj !

Nä nu måste jag kila och byta om här.. annars missar jag bussen som jag måste med för att hinna ner på stan i rättans tid..


Bye!

Jag måste blir mer aktiv

Med att skriva här, men det är så svårt att få allt att passa ihop. Det blir lätt att bloggen som egentligen inte är så viktig hamnar sist när man liksom har familj, läxor att plugga med, träning och även sömn och hinna sköta hemmet liksom.
Men ska försöka slänga in minst ett inlägg per dag :)

Jaja, igår åkte jag hemmifrån vid halv 10 och kom hem vi halv 10 på kvällen.
Först iväg med tjejerna till farmor sen över till skolan för att gå på lektion. Iväg över till farmor igen efter lektionen då hon bor på andra sidan gatan. Åt mat och lade dom små för middagsluren.
Över till skolan igen för att starta vårat grupparbete på arbetssätt och lärande.

Efter att vi fixat lite punkter om vad vi ska ta med och sådant så gick jag över till farmor igen för att busa lite med dom små och sedan gå ner mot stan då jag skulle på synundersökning .. det gick väl så där på den.. hade lite brytningsfel + närsynt.. så det blidde brillor. Hämtar ut dom om ca 2 veckor.

Så ni får väl bilder på dom sen då ;P antar jag!

Sedan var det bara att vänta på jonathan som slutade kl 5, och han å barnen tog bilen hem och jag gick å väntade på min Matte B lektion, och där gick det inte skit bra för mig igår.Då jag inte hade ätit något sedan lunch och huvudvärk så det hette duga... hon varnade mig för det hos optikern då det kan bli jobbigt efter alla övningar där. Men men var kvar tills nästan 9 då vi ska sluta... men vi får ju gå när vi vill om man inte känner att man behöver någon hjälp... så då fick det bli så för att jag hade så ont i skallen. + att jag var hungrig som en varg... höll på att svimma på bussen hem kändes det som bara för det.

Jaja nog om det, natten inatt har inte varit så rolig då nellie har bökat som 2 nätter för nu.. men det har väl med febern och tandsingen som kommer att göra. Men men det är bara att bita ihop och göra det bästa av det.
Nu sitter jag i skolan och har haft första lektionen, tjejerna är hos farmor och faster min. Ska över dit sen och hämta dom när jag slutat nästa lektion.

Nä nu känner jag att det blev ett långt inlägg :P haha


så bye bye

Dagen idag

den började lite kaotisk:P
Då vi skulle gå upp 6, men för att nellie hade strulat lite inatt så var jag lite extra trött, så tänkte att jag skulle dra mig en stund till .vaknade upp i ett ryck 5 över halv 7. Och vi ska vara på dagiset 7 på onsdagar då jag börjar tidigt :P
Så det blev snabba ryck här hemma :P
men vi hann med det vi skulle som tur va.

Åkte till skolan och lektionen gick bra, sedan håltimme mellan 10-12,45 men då fick jag ett samtal av jonathan där dagis hade ringt till han. Nellie hade fått feber och somnat där, hon var helt slut hade även inte käkat nån frukost där på dagis.
Så jag och farmor åkte mot dagis för att hämta dom. Sedan hem å fixade lite mat å emmelina och mig å farmor. Medans nellie inte fick i sig något så hon fick välling det gick i fort som bara den och hon somnade som en stock efter det.
Jag åkte till skolan efter att ha käkat, så farmor var här hemma med dom små :) tusen tack!

Jag hade nämligen sån viktig lektion på eftermiddagen. Så det behövdes verkligen att vara i skolan.
Imorn är det även fixat med barnvakt så att jag kan gå i skolan :) eftersom att dom inte ska på dagis om hon fortfarande är dålig vill säga. Men hoppas på att det är bättre så att dom kan gå på fredag.

Sen på eftermiddagen nu har farmor varit kvar och hjälpt mig med dom små då nellie bara velat sitta i knät. Och jonathan jobbar sent idag, så det betydde också så mycket för mig!

Så bjöd henne på mat innan hon åkte :) sedan har jag bara vikt lite tvätt och ska strax ner å hänga en maskin som körts klart :)

Näe nu orkar jag inte skriva så mkt mer... måste även plugga lite :P

Tisdag

Och GRATTIS käre far som fyller hela 50 år. Vi ska åka dit efter att jag slutat skolan.
Vi får se om jag skriver mer idag, beror på när vi kommer hem ikväll och sånt... kanske blir ett inlägg vid lunch där då jag har hål från 11,50-14,30...

Men nu har jag iaf suttit i skolan och pluggat, fixat klart det jag inte hann med igår på programhanteringen som var 2 uppgifter samt har jag skrivit ut till redovisningen imorn, så nu är vi redo :)


Ska börja lite smått med engelska uppgiften som vi har tills på fredag. Vi ska skriva om en sport på engelska. Får se vad jag ska ta... hmm
Det finns mkt att välja på ;P


Näe nu ska jag sätta fart med det.. kolla runt lite och få inspirition :)

Dagen D imorn

Imorn är det dagen D, både för oss att få nytt köksgolv och  sedan för min far som fyller hela 50 år.
Har suttit och fixat med hans present nu på kvällen här :) hoppas han blir nöjd!


Iaf så fick jag en tid hos kiropraktorn vid 1 idag, så gick dit å gud så det knakade när han tröck lite här å där ;P
Men så skönt det var!

Dagen sedan gick kanon i skolan + att hämta dom små på dagis.

Efter skolan och dagis hämtning så gick vi hem och skulle äta lite mellanmål, eller jag rättare sagt men det visade sig att tjejerna oxå ville ha lite frukt :P
Men de var inte det jag skulle berätta utan det jag skulle säga var att när jag kom hem kände jag en doft som inte funnits förr... hmm började jag tänka, vart kommer den ifrån ?
Tillbaka till att vi ska få nytt golv imorn så hade mkt riktigt golvläggaren varit här och kollat hur det såg ut och tagit mått och sånt + att han skurit ett hål i mattan i köket... å där ur kommer det nu en stank av mögel.. jag lovar det luktar i hela huset, jag som är så känslig.

Tur att det är imorn som dom kommer och kollar med fuktmätaren och sedan att vi inte ska vara hemma på hela dagen imorn. Skönt!
Så får se vad som sker, uppföljning sker sen ;P


Nu ska jag fixa lite med skolarbetena tills ons och fredag.


Vi hörs imorn!

bjuder på nån bild


Måndag

Idag är det ny vecka och jag försöker få tag i kiropraktorn.. se om jag får nån tid. Idag är det värre än igår.
Suck!

Vill bara få det att sluta göra ont, men men jag måste iaf till skolan och fixa det. Så det är bara att knata på det.

Har varit och lämna tjejerna på dagis, det gick kanon. Dom vinkade och gick sedan iväg och skulle käka frukost :)
Skönt att se att det går så bra ;P


Men nu ska jag fixa det sista innan det är dags för skolan :)

Bye!

Tjejerna så nöjd i morfars knä vid datan o...

p230111_12_02000 (MMS)

Tjejerna så nöjd i morfars knä vid datan och lyssnar på musik :)


05.40

Då slog dom små upp ögonen. Jonathan gick ner och fixade välling och tog upp dom så fick jag vara vaken med dom eftersom han var det igår. Men jag lär ju ha hjälp igen sen när dom skulle ner å byta bb och sova. Dom va så trött så nu sover dom igen. Dom hade alltså inte sovit klart när dom vaknade men antar att dom vaknade p.g.a att dom va hungriga eller nå liknande.

Så nu ligger jag här i soffan och har ont i ryggen... dock har jag inte behövt ta nån värktablett för att kunna gå och sitta än så länge.
Så det ska nog gå för mig att köra bil till mamma och papp då jonathan ska jobba 9-12 idag. Visst det är inte nån längre tid men händer något här hemma så kan jag inte fixade det själv eftersom jag knappt orkar bära ett mjölkpaket eller ett joucie paket då hugger det direkt.
Så lär ju knappast orka bära dom små.


Jaja nu ska jag ligga och fixa lite med min uppgift inom pedagogiskt ledarskap.

Vi hörs!

Ajajajaj

Det säger jag då... igår hade jag ju ont i ryggen som jag skrev. Men det är inget jämnfört med vad jag känt idag... fy fan asså...

Kan bara säga att ett tag låg jag ihop kuren på golvet och fick ingen styrka alls i benen när jag skulle gå/stå... som jag inte ens kunde... då jag lära gå som en apa med händerna i golvet.. för ryggen gick inte att resa upp... fy fan...
Efter lite voltaren gel och alvedon så kan jag iaf sitta upp nu som jag inte kunnat tidigare.. + att jag kan gå lite bättre.. men satans så ont det gör alltså. Och ryggen är inte rak för fem öre.. den är sne som vet inte vad... den lutar mot höger så tror mig att jag fått en förskjutning i ryggen/bäckenet...

Denna helg längtar jag tills den är över så jag får gå och rätta till det... suck!
Jag som va så glad att jag blivit av med mitt ryggonda efter att varit till kiropraktorn i dec. Men hoppas det blir bra igen efter att knäcka till det igen.


Men men nu blir det bara tv-mys hela kvällen då tjejerna sover redan och jag sitter nu i soffan och kollar på det okända.
Sen ikväll blir det fångrarna på fortet sen får vi se vad som mer sker, det blir iaf mkt försöka gå men inte så sugen på det när det gör så ont. Men det är bästa botemedlet tills på måndag.. om det nu finns nån akuttid vill säga på kiropraktorn...


Nu ska jag kolla vidare på tv:n :P bye!

Fredag

Idag är det fredag och jag har gjort mitt i skolan även pluggat lite nu... ska snart sätta mig ner igen och plugga lite till men byta ämne dock :P
Från matte b till engelska...

Har så himla ont i ryggen idag, eller jag hade inte det tidigare ända tills jag skulle gå till bilen och åka hem... precis tre steg före bilen så halkade jag till, ni vet så där man går och spänner sig och halkar till men inte ramlar. Och det hugger till nånstans... så blev det för mig idag... suck!
Ont längst ner vid ryggslutet... Hoppas det går över snart :)

Tänker försöka hinna iväg på ett pass idag, beror på när jonathan kan sluta och när catrine kommer med tupperwear sakerna. Passet börjar nämligen 16.30.
Annars ska jag köra imorn 10.00 och på söndag dubbelpass å sedan på måndag med steffi är det tänkt iaf :)

Får se vad som sker i eftermiddag. Saknar mina små hjärtan så får se när jag hämtar dom.. sa vid 3.. men om jag vill kan jag ju gå dit vid halv :)

Ska trycka lite på ryggen nu sen plugga lite till innan jag kilar iväg till dom små... bye

Stallet med steffi <3

Nu ikväll så fixade jag lite med skolarbeten :) sen så åkte jag med steffi till lilla dollan :) myspys!

Vi tog även en prommis vid trödje skogarna :P skönt!


Nu ligger jag här i sängen och sa ta min tablett mot hostan och slem i halsen... så kan jag sova sen, som jag vill göra det. Så nu är det sömndags här. Hörs imorn


Jag behöver lite tips

Jag behöver lite tips om vad jag kan instruera mina gruppmedlemmar i för något på ämnet pedagogiskt ledarskap.
Om ni inte vad ordet instruera betyder så kan jag förklara det... det betyder alltså att jag ska undervisa,leda,lära mina klasskompisar som jag hamnat i samma grupp som. I något som jag tror att dom inte kan + att det helst ska vara så att dom oxå kan prova på det.

Jag ska alltså visa något för några i klassen. 2 killar och 2 tjejer. Helst något som båda delarna kanske tycker om... hmm det är svårt.
Läraren sa exempel på att typ visa hur man knyter en sko bäst och sådant, Men det känns tråkigt på något sätt.

Jag har en liten plan på att man kan typ visa hur man gör en fiskbensfläta. Men då kommer den frågan ? Det tror inte jag killarna kanske tycker är så roligt. Kanske inte tjejerna heller för den delen. Men jag har nu skrivit ihop hur man gör och sådant för vi ska även lämna in en skriftlig redovisning. Så det ända jag behöver göra nu är att göra en fläta hemma och knäppa kort på i steg och lägga in i den mappen till läraren.
Och jag har även en lösning på hur klasskompisarna ska kunna pröva detta då jag har löshår ligger hemma. Det kan man ta med sig och låta dom fläta i. Eller vad tycker ni ?

Jag känner att jag kanske ska byta lite inriktning.. men det ska ju sammtidigt vara något som är lätta att ta med sig så att dom kan testa att göra, det ska även vara lätt för mig att förklara skriftligt + att jag helst själv nu ska veta hur man gör det. Det gör ju oxå saken mkt enklare.


En svår grej.. detta ska vara klart tills på onsdag nästa vecka då vi ska ha redovisningen... En sak att klura på med andra ord...!


Hjälp mig med tips :D

Onsdag

Idag är det onsdag... Jag sitter nu i skolan.. har haft en lektion på morgonen... 8,30-10,00 sen hål fram till 12,45. Så jag och tina har varit ner på stan och kikat lite.

Jag har bl.a. bokat en tid för ögonundersökning...
Får se hur den går då...

Jaja nu väntar vi på att sista lektionen ska börja.. en dubbel dock så går till 16,00.

Ses sen!

Storhandling

Det har jag gjort efter skolan idag, iaf så gick det kanon på BVC. Det blev ingen spruta idag för att vaccinet hade inte kommit ut eller vad hon sa :P

Jaja, lektionen på eftermiddagen gick kanon fort... sen åkte jag mot ica maxi för att handla mat.  När jag kom hem så packade vi upp sen blev det lite lek med tjejerna innan dom skulle sova.
Vi fixade mat och efter det har jag hunnit med att tvätta och vikt tvätt och lagt in tvätt.. en maskin är igång nu så den ska hängas innan vi somnar ;P

Hoppas jag är lite bättre imorn, annars blir det en ipren för att bli lite piggare. Ont i skallen = Förkylningskalle...

Nu blir det pilla lite med engelskan och matte:)

God dagens

Sitter i skolan nu med, dock väntar jag på att åka iväg å hämta jonathan på jobbet. Idag är det nämligen så att vi ska på BVC så jonathan fick sluta tidigare eftersom tjejerna ska ta spruta + att jag ska tillbaka till skolan efteråt.
Har en lektion till på em.

Hoppas verkligen att dom inte får så mkt symptom av sprutorna då dom måste gå 7.15-16.30 ca imorn.. :/
Och det är jag som måste hämta dom om det blir så att dom inte kan vara där hela tiden. För att jonathan ska jobba länge imorn.

Jaja nog om det, jag var på träning igår kväll när tjejerna somnat är ju förkyld så det bröt ut ännu mer efter träningen igår. Men tog det lugnt igår jämnfört med vad jag brukar göra. Skönt att bara känna att man rört på sig :P

Sen när jag kom hem så tog jag tag i studierna som behvödes göra... fick 3 grejjor igår på engelskan som skulle vara klar idag. Dock var dom väldigt lätta, var klar på typ 20 min, det var att läsa en text på 1 sida typ å förstå vad texten handlade om.
Även att läsa lite grammatik i grammarboken :P sen en övning som inte tog lång tid alls att fixa.
Så det var skönt!


Natten inatt gick mkt bättre än den förra. Skönt!

Dock glömde jag ställa klockan igår så vaknade i panik imorse vid 7 av att alla i hemmet sov än :P
Vi gick ju upp 6 igår. Och idag 1 timme senare... men det gick bra det med :) Bara att datan inte hanns med idag som igår :P Men det är ju mkt bättre att ägna tiden åt familjen. Eller vad säger ni ?


Näe nu måste jag kila mot bilen :P skriver nog mer senare idag!

Lunch

Sitter nu i skolan och har nyss käkat lite. Vi har haft programmering nu på morgonen/förmiddagen. Nu efter lunch är det dags för Eng. :)

Sen är det hemfärd som står på schemat. Får se hur det gått för dom små på dagis då :)
Men det går nog bra det ;P


Näe nu ska jag sätta mig och skriva över i min kalender när det är prov i ämnena och vidare... sedan även kolla i receptionen om jag kommit in på webbdesignen. Hoppas hoppas ... vill verkligen gå den kursen...

Natten

Natten inatt har inte varit så rolig.. :/ men men nån natt måste vara mindre rolig oxå, kan ju inte jämt ha det underbart å få sova :P

Det började med att emmelina fick hostattack, och fick komma upp till våran säng. Hon slutade hosta på engång hon kom upp ? vilket vi tycker är jättkonstigt ?
Men hon sov iaf med oss hela natten, inte så skönt vill jag lova er:P hon har vridit och vänt på sig.. satt sig upp och lekt och massa... vid kvart över 4 vägrade hon att somna trots att hon var jättetrött. Men till slut somnade hon.. då låg hon med fötterna på min mage och huvudet på jonathans mage...

Sen har jag hostat med..  men men

Ska ge dom små hostmedicin innan vi går till dagis och hoppas de försvinner för dom hostar knappt nå på dagarna.. bara nätterna..
Det märks om vi får komma å hämta dom lr om dom får gå på dagis :P

Näe nu ska jag byta en bb... luktar inte så gott här nu nämligen. Sen blir det frukost sen ska vi fixa oss för att gå till dagis. :)

Det började

med att jag tog 2-3 steg i trappen. Sen vek sig min fot som jag skulle trampa ner på... så där for jag och nellie ner i trappen. Kändes som att det gick skit fort... Men jag hann iaf tänka att jag inte fick tappa henne vilket jag inte gjorde heller. Men kändes som jag var på väg att göra det ett tag, men hon klarade sig oskadd från den lilla åkturen.

Dock så mår mina ben sämre :( Mitt häger knä och min vänster fot hur det nu går ihop mår sämst.
Ont som bara den iaf.... men slog i höger knä. Vänster knä, vänster smalben, vänster fot + tårna... tårna vek sig nästan helt bakåt så jag har skit ont in under foten och i tårna så hoppas inget har hänt i foten.

Så min träning idag som jag tänkt gå på kl 17.30 samt 18.30 fick ställas in.. vilket är skit tråkigt:( men får ta nya tag imorn och hoppas på att det inte gör nå ont imorn.

Jaja, magdalena och per-erik är här.. men just nu är dom + jonathan och hämtar mat.


Näe nu ska jag mysa med mina småtroll som är sååååå trötta här hemma..

Leklandet

Idag blir det leklandet på förmiddagen :) skol :)

Jonathans storebror och sambo med deras barn ska även med, det blir skoj :)

För er som läser min blogg och inte vet vad leklandet är för något. Så ska jag skriva det, dock talat leklandets namn ganska mkt för sig själv redan ;P så man kan ju lista ut mkt av bara namnet.

Men det är en byggnad här i gävle och finns även på andra ställen i sverige. Där det är klätterställningar,stuttsmattor,mjuka byggklossar,bandy.. massa andra grejejer. Bollhav och allt som barn tycker om.

Hoppas tjejerna kan vara med på lite mer nu när dom är lite större, vi var ju där i höstas. Men nu är dom ju lite äldre :)

Jaja, dom små gjorde morgon vid halv 7 och jag hade min morgon att gå upp med dom.


så nu är vi uppe och dom sitter och kollar på barnprogramm, dom är lite slö så här på morgonen ;P tror dom egenliten skulle behöva sova mer. För igår blev dom trött igen efter inte sån lång stund. Så det visar sig om det blir lika idag :)

Nu har denna lördag snart gått

Japp, den börjar lida mot sitt slut. Jag var iaf och tränade i morse, skönt!
Kom hem och duschade å fixade mig, hann inte så mkt mer förns det var dags att åka till jonathans pappa där vi blev bjudna på mat :)
Lasange, så idag har jag fuskat med GI. Men hade gått ner 3 cm i midjan + 4 cm över höfterna och 1 cm under bysten sen i början av dec.. även fast jag fuskade så mkt  dec. Så jag är nöjd :D

Då får man faktiskt fuska på helgerna :)

Iaf så blev vi kvar där ett tag, Pratade lite och lekte massa med tjejerna :)

Vi åkte hemmåt för tjejerna var så himla trött, men dom somnade precis till i bilen när vi kom hem. Så vi gick upp och satta oss i saccosäckarna och kollade på Playhouse filmen som vi har eftersom vi inte har kanalen än så har vi köpt en av filmerna :P
Så vi myste ett tag,sen blev det fart på dom små. Dock skit trötta och pillrade på allt och lyssnar inget :P ungefär så blev våran eftermiddag sen ;P tills det blev ett bad för dom... De va skoj, lika roligt varje dag dom får bada ;P

Nu sover dom för natten hoppas jag, nellie har fått lite hosta. Men vi ger hostmedicin så hoppas det försvinner inför dagis i veckan igen :)

Vi ska mysa med god mat och tv ikväll :) Kanske ska hoppa ner i ett bad jag, känner att min kropp kanske skulle behöva det ;P

Jaja, nog om det.. Sitter och pillar lite i office... skolfix :) Imorn blir det kanske leklandet + att faster och hennes kille kommer hit och hälsar på sen :) alltså barnens faster ;P hihi

Min faster kommer om nån vecka :)



Nu blev det mkt text därför slänger jag in en bild :)



Tänk att dom varit så här små mina älsklingar <3 Vad vore jag utan min familj? INGENTING!

Trött

Idag är jag trött, även fast jag sovit bra inatt.
Men men ska snart göra mig klar för träningen så då kanske man blir lite piggare ? :)

När jag kommer hem blir det väl att duscha å fixa mig. Sedan får vi se vad som sker  ;P
 
Orkar inte skriva nå mer nu!

Fredag kväll

Och jag känner mig ganska slut, men det blir ju så när det hänt så mkt  under denna vecka. Så mkt som vi gjort den senaste månaden har vi inte gjort på länge...

Vi har fixat massa i hemmet, vi har umgåtts med familjen,vänner, gjort roligt med barnen,jag har börjat skolan, barnen har börjat dagis och massa sånt.. rensat massa skit här hemma och grejer.
Jag helt enkelt mkt har skett och mkt intryck blir man trött av, det märks gott och tydligt på barnen nu efter att dom börjat på dagis :P somnat kl 6 varje kväll :O Det låter inte ett knyst från deras rum när vi sagt god natt utan dom somnar på en gång.. dom är så duktiga våra små hjärtan <3

Sitter och kollar runt lite mellan engelska,matte och lite sånt genom skolan :) så man pluggar lite varje dag så sitter det sen :) försöker med det iaf ;P än så länge har det gått bra...
Räkna lite matte + plugga lite engelska.. det är dom ämnena som jag just nu kan plugga i.


Men men ska bli lite mys med hjärtat i soffan ikväll med :) får se om jag åker iväg å köper så att vi kan göra fruktsallad eller något ?
Skulle vara såååå gott :D

Fredag

Och det innebär sista skoldagen för denna vecka :)
Gud så fort den har gått första veckan... ska bli skoj att komma in på nästa vecka :)  då är det jag som kommer lämna och hämta dom små på dagis :P

Kommer att vara där lite på morgonen för att sedan åka till skolan. Jag börjar 10,20 och åker då någongång vid 09.30-09.45 så vi ska vara på dagis 08.30 så att dom hinner komma in sig lite sådär efter helgen liksom.

Sen slutar jag 14.15 så hämtar dom vid 15.00.
Så får se hur det går :)



Idag blir det iaf lektion 08.30.-10.00 sen 10.20-11.50. efter det blir det hem och äta något sen vänta på att dom små ska vakna som då sover middag. Sen ska vi ut till köpis en sväng :)
Imorn vet jag inte vad som händer. Men det visar sig :)

Nu ska vi gå och väcka pappa, så att vi kan äta frukost :)

God morgon

Idag gjorde dom små morgon halv 7, jonathan gick upp och jag fick sova 1 timme till :P
Nu sitter jag här och dom har gått till dagis, tjejerna blir helt tokig när man säger dagig eller när man tar fram kläderna och ska klä på dom på morgonen :P haha så söta :D

Jag sitter iaf och väntar på att tina ska komma, vi ska åka samma buss till skolan:P börjar ju sammtidigt ^^ skönt att ha nån att prata med på bussen!

Näe nu ska jag fixa det sista innan bussen väntar. Slutar 11.50 idag vilket är skönt :D och har en kvällskurs ikväll 18-21.

God kväll

I eftermiddag idag så har vi haft svärfar på besök som jag skrev. Jonathan och han fikade lite och jag drack vatten :P
Sen lekte vi i tjejernas rum en stund :) farfar körde dom så snällt i deras rutchkana :)

Efter att han åkt så gjorde vi mat här hemma, och efter det blev de sovtur för tjejerna. Dom va så himla trött idag igen, men det är ju mkt för dom att ta in på dagis så man kan förstå :)

Själv så har jag gjort massor sen dom somnade. Jag har fixat de 3 sista garderoberna, vikt tvätt + hängt tvätt. Kastat massa onödigt skit.
De tre sista garderoberna var det ganska mkt att fixa i, de innehöll Jackor,skor,sängkläder,gardiner och extra kuddar :P
Men nu är det klart :) just ja har även fixat alla lådorna i byrån i hallen... satan var skräp man bara slänge ner där..Men nu är det ordning på allt :D

Så skönt!
Nu sitter jag ner efter en dag med mkt energi jag mår så bra så bra. Även om jag mått bra förr så har jag haft mina upp och ner dagar. Nu har jag inte haft en ner dag på hur länge som helst. Känns så underbart :D
Mer gläjde runt omkring mig och saker och ting känns inte jobbigt längre, som de gjorde förr.

Jag är så nöjd med mitt liv nu :) dock lite mindre i vikt vill jag väga men det är ju på g ;) då jag kör GI och träning :P

Nu blir det slappning i soffan sen sova så man orkar med upp imorn :)
dock har jag skit svårt att sova nu :( inte sovit mkt på dessa nätter denna vecka :( suck!

Alltid svårt att somna när månen har denna "position" som den har nu... hoppas det blir bättre snart...


Ännu ett nytt ord

Dock inte från samma barn ;P nu var det Emmelinas tur som i morse sa Nennie... alltså nellie.. :p
Så gullig!

Idag följde jag med på dagis, det gick bra :) först var vi med dom ett tag. Sen gick vi iväg och dom lekte vidare.
Det hade gått superbra sa lärarna :)

Jag åkte på lektion vid kvart i 1 och de va första lektionen på den kursen så vi fick sluta väldigt mkt tidigare ;P skulle sluta 16.00 men kom hem strax före 2 :) ;P

Så nu har vi bara tagit det lugnt och busat med tjejerna, snart kommer svärfar på besök. sen får vi se vad som sker mer ;P


Ännu en dag

Som ni märker  blir bloggen lidande nu ,men det är för att man inte kommit in i rutinerna än efter allt som sker runt om oss nu ;P
Dagen i skolan idag gick bra den med :) och tjejerna va duktiga på dagis har jag hört :) imorn får jag även följa med ... ska bli skoj :)

Idag efter att jag kom hem från skolan så tvättade jag lite, vi åkte även iväg och köpte lite mjölk och sådant... även hunnit tagit ett till pass på friskis och svettis :)
Nu ska jag hoppa in i duschen inte hunnit det än ;P sen ska jag fixa med uppgiften som vi fick som ska vara klar på fredag. Dock är jag nästan klar redan :D skönt!


Busat massa med dom små har jag gjort med :D dom är så gulliga. Nellie sa data idag... haha! så gulligt ;P

Näe nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

Nytt liv

Det är vad våran familj fått idag, barnen har börjat på dagis... inskolningen startade idag. Och jag började i skolan idag, första dagen gick bra :)

Det borde dagen imorn med göra :) skoj skoj!

Sen när jag kom hem var svärmor med sin nya här , vi käkade lite at och sådant och nu åkte dom precis.
Jag ska strax svira om till träningsklääder och åka på ett pass på friskis, så skönt att kommit igång igen :)


Näe nu blir det lite bus innan träningen... bye!

En bra dag

En bra dag var det igår :) Först träning, sen iväg och äta smörgåstårta och prata lite hos mamma och pappa :)
Sen åkte vi hem mot stan igen vid 3 för att hinna fixa här hemma innan alla skulle komma.

Fixade allt och sånt folket kom vid 5 och några åkte iväg för att köpa mat. Vi fixade maten, killarna lagade den och vi tjejer kollade bara på:P Dock fick vi plocka undan allt från bordet istället :P

Drickandet började och folket pratade. Trevlig blev det :)
Vi sjöng även lite sing star nere i källaren med.

 Allt folk åkte vid 12, så det blev ganska lugnt ändå. Skönt det med :)

Dagen idag blir att hämta dom små hos mamma och pappa, blir väl säkert att vi är där ett tag.

Sen vet jag inte så mkt mer som händer ;P Ska kolla vad det är för pass på träningen ikväll,se om man kan komma iväg på ett. Men tror det inte var något som jag tycker om ikväll det är ju special schema tills imorn :P


God Morgon

Nu har vi nyss vaknat, jonathan böjade med att gå upp och skulle ta tjejerna. Men jag upptäckte snart att jag var pigg. Så han fick gå å lägga sig igen, han var ju trots allt vaken längre än mig igår :P

Tjejerna har sovit bra inatt :) vilket är som det ska ungefär :P

Snart börjar dagen ta fart ordentligt, strax efter nio så ska jag åka iväg till fjärran höjder badet, badet här i stan för ett pass med friskis och svettis :) skönt att träna. Sen hem för en dusch å fix sen iväg mot mamma å pappa å broder.
Sen vid 3 måste vi vara hemma igen då vi ska börja fixa oss + ta emot ett playstation med sing star. Vi ska äta vid 5 :)

Över till igår kväll.. jag satt och kollade på rean på nelly.com och jag hittade lite söta tröjor/tunikor på rean dessutom. Undra om jag ska beställa dom ?

det skulle nämligen bli 98:- för två sommar tunikor.



Vad tycker ni?

hittade även lite smycken och sånt ...:P så blir lite mer än 98..

God Kväll

Snart dags för kvälls mat med mys framför tv:n.
Det blir kött,med grönsaker och sås för min del men jonathan får potatis till han. Eftersom att jag inte får börja äta det än i GI:P

Sen blir det bär och laktosfri grädde :) mumma!
Det är som att sötsuget försvinner totalt när man äter det, gott med lite syrligt med. Hallonen kan ju vara sura ibland :P
Blir väl att vi kollar på postkodmiljonären och let´s dance ikväll.

Tänkte skriva att det blev som jag trodde från förra inlägget. Bara vardagsrumsgolvet som är skurat men jag hann iaf duscha. Och hänga tvätt :)

Sen åkte jag och nellie även iväg och handlade lite. Köpte välling och mat tills nu då vi inte hade nå gott kött i frysen till en mysig fredagskväll :P


Imorn blir det träning,hem å fixa sig,mat med trevliga människor,sen lite fest :)
Vi ska äta ett helt gäng :)
Kommer bli en grym kväll hoppas jag på :D eftersom att nyår va förra helgen och den  helgen blev mindre lyckad som jag skrev förr så kör vi i helgen igen.Sen blir det stopp på ett tag med att dricka... Skolan och familjen ska jag vara med :)


Näe nu ska jag kolla maten här :P bye

Håll igång

är det här hemma, tjejerna typ vägrar sova middag dom har sovit max 45 min idag.. inte likt dom.. :P

Jag håller på att städa för fullt... dammsuger och moppar och grejjar:) har fixat massa idag hunnit med två maskiner tvätt... dammat och dammsugit börjar moppa på övervåningen men kan inte göra här på mellan då vi är här :P

sen har jag hunnit gjort mat, en skit god mat som jag aldrig gjort förr.. fick någon fnatt å sökte på nätet och hittade en rätt där vi hade allt hemma :)
Och testade den, supergod blev den!

http://www.recepten.se/recept/currykyckling.html
 

detta recept är det, testa det gärna och skriv en kommentar av vad ni tyckte sen :)

över till vad jag mer hunnit med idag, har hunnit fixa jonathans garderob så nu är den även klar. Sen har jag vikt massa tvätt och lagt in det.

Busat med tjejerna har jag även hunnit med.
Något som jag känner för nu är att dom vill sova typ 1 timme och jag får skura klart och fixa de sista och sedan hinna ta en dusch. Men de lär väl inte bli så.. Får säkert fixa de när jonathan kommer hem.


Ett måste

Dessa är ett måste för tjejerna i sommar, så otroligt fina :



79,50:- på H&M


49.50:- på H&M

79,50:- på H&M

 

Så underbart fint :)

 

Även denna vill vi ha i vårjacka :)

 



199:- på Ellos :)


Fredag

Och jonathan jobbar idag, hade varit skönt om han var ledig. Men näe :(

Idag ska vi städa mer här hemma, typ dammsuga och skura då vi inte hann det igår.
Sen får vi se vad som mer sker, ska iaf iväg å köpa mer välling. Dom vägrar äta 12 månaders vällingen numer efter att fått smaka 15 månaders med päron smak ;P så blir att åka å köpa storpack sån. :)

Inte många dagar kvar av mammaledig heten nu heller.. :P
Och vi har dagarna ganska planerad.
Jag ska träna imorn bitt sen ska vi till min bror å fira honom. Sen på kvällen blir barnen kvar där hemma hos mamma och pappa och vi ska vara här hemma och dricka lite mer jonathans kompisar och några av mina :) då jonathans kompis från örebro är hemma så vi ville hitta på något.

Det får bli att vi firar nyår 1 vecka efter eftersom att nyår inte blev så lyckat som vi trott. :P


Ska även säga er att vi ska låna min väns hund och prova på lite :) vet dock inte när, kanske nästa helg. Beror på om vi har något att göra då lr inte. Men som det är nu har vi inte de :P



Denna sötis är det :) vid namn martini :P

Går det bra så kan vi låna den när vi vill :) då är det inte lika som att ha en egen. Kan lämna den till lisa när vi ska göra något liksom :P

Hihi! Barnen lekte ju med henne i veckan när vi var där och hälsade på och då gick det superbra :)

Längtar tills vi får hem henne och prova :P


Brynäs

Ja efter inlägget förr idag så har vi hunnit med mycket här i hemmet. Vi har städat hela källaren som såg ut som kaos :O verkligen skit stökigt!
Vi har städat överallt på dom andra våningarna och även tagit bort julen helt. Så nu är det vårgardiner i köket och övriga rum nu vill vi ha sommar och värme med :D

Sen har jag hunnit fixat mig och sedan gått på hockey med min bror, och brynäs vann med 2-1 mot frölunda, dock inte en superbra match. Men måste verkligen säga att Greiss eller hur han stavar gjorde några sjukt snygga räddningar på slutet av matchen :P

Nä nu ska jag kolla på något på datan sen sova :)

En sväng ute

Har ganska nyss kommit in efter en sväng ute i backen, vi grillade lite korv och åkte några åk i backen.

Tjejerna somnade på stört när vi kom hem, så trötta var dom :P
Så nu sitter vi å slappar lite, ska snart ner å röja i källaren :)

Vädret kanske inte var på topp idag men det var ändå skönt att komma ut :) ;P

God Morgon

Här vaknade vi vid halv sju. Nu sitter vi och myser i soffan,jag och barnen. Jonathan har sovmorgon idag :P Men jag lägger mig nog igen när dom små ska sova en sväng till som snart sker ;P

Sen vid 10 blir det att gå mot backen för att åka lite :)

Bjuder på lite bilder på tjejerna sen vi var hos lisa i förrgår :) dock är dom tagna av lisa;P hehe






Emmelina som fotomodell ;P


Emmelina i svartvitt med blå ögon :)

Nellie busar :)

Emmelina kollar in bocken ;P

Nellie som fotomodell :P

Nellie i svartvitt med blå ögon.. :)

Emmelina funderar ;P

Emmelina svartvitt med rosa napp..

Nellie busar lite i svartvitt med rosa napp :P

Emmelina och Nellie äter mellanmål :)

Bilden i färg;P


Och en bild på oss tre som lisa lyckade ta ;p


Massor med gjort

Det känns som så iaf, även om jag slappat och tagit det lugnt halva dagen :P
Vi har varit  ut till köpis och hittade ett par skor åt jonathan. Som han kommer kunna ha när man ex. ska ut å åka pulka, på promenader, eller leka i snön med tjejerna, eller varför inte tänka längre fram ? typ när man ska skotta gården när man har hus. :P

Efter det så åkte vi och handlade lite, sen lekte vi i snön när vi kom hem med tjejerna, dom gick ut för fullt och lekte som tusan i högarna här :P
Efter det blev det att gå in och leka, sedan sovdags.

Jag började med att rensa ut ut min garderob sen efter dom små somnat, fixat om även där med hyllor och sådant och skaffat ett "system" vart allt ska ligga och sånt :P Har haft så förr men det har bara blivit s**t av det. Men nu ska jag fixa att ha så här :P

Fixat lite med tvätt och sånt med har jag gjort :)

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv har så ont i ryggen efter att jag hållt på nu :P så skönt att ligga i sängen då^^

Imorn vid 10 ska vi till backen och åka lite pulka och grilla korv och sånt :)
Jonathans syster hennes kille och jonathans bror med barn kommer även och leker lite i snön ;P

Sen imorn efter det så ska vi rensa i källaren när dom små sover middag är det tänkt iaf^^
Och imorn kväll ska jag på hockey med min bror.

Så hela dagen är verkligen full proppad med saker imorn:P

Och på fredag har jag även saker att göra,även lördag.. Sen söndag ska jag bara ta det lugnt. Eller ett pass träning ska jag hinna med men annars ska jag ta det lugnt för det är ju iaf min sista dag innan skolan drar igång :P


Nä nu ska jag slappa vidare;P hörs imorn!

Onsdag= Halv dag för jonathan

Dock fick han jobba hemmifrån hela dagen :) lr från 8-12 :P
Nu sover dom små och jag slappar här .. har nyss duschat ska snart börja fixa mig, vi ska till valbo när dom små vaknat.

Igår var vi iaf hem till lisa på dagen,sen hem till mamma och pappa å hälsade på sen vidare till stallet med steffi :) Sen tog jag det bara lugnt när jag kom hem, dom små somnade på engång då klockan var övertid för dom:P

Näe nu skag jag sätta lite fart här ^^

Sommarfint till tjejerna


Denna klänning till Emmelina 49.50:- på H&M


49.50:- finns på H&M en varsin till båda

49.50:- H&M en varsin till båda

79.50:- H&M till Emmelina

79,50:- H&M till Nellie

49.50:- Till Nellie på H&M

39,50:- finns på H&M i många olika färger, några sådana till dom skulle inte sitta fel;P

Dessa leggings på H&M 49,50 :- per styck. Några sådana i olika färger skulle inte heller sitta fel;P

Dessa sandaler i stl 23 skulle nog också passa bra :)



God Morgon tisdag

Idag har vi inget inplanerat. Får se vad som sker, lisa tänkte om vi kunde komma ut dit och hälsa på.. Så vi får se..

Jonathan åkte till jobbet strax efter 7, och kommer inte hem förns ikväll :( tråkigt när man inte har något planerat.

Tjejerna sover nog inte klart på morgonen, vet inte varför dom vaknar men dom är trött redan 5 minuter efter att man tagit upp dom.
Så nu sover dom igen, lade dom för 5 min sen och dom sover redan.. varför kan dom då inte sova ca 1 timme till och inte behöva sova denna turen på morgonen ?

Men men nu ska jag iaf vila mig lite medans dom små sover. Är oxå trött så^^



Det blev inte så som jag tänkt mig..

Näe, mitt bittra sura inlägg imorse kunde då slänga sig i väggen.
För tjejerna somnade bra och jag vilade mig lite när dom vilade sen in i duschen och efter det fick jag världens energi.
Bror kom, jag lagade lite brunch, och sedan fixade jag massa i skåp som alltid lyckas bli stökiga? Fattar inte vad vi gör för att det ska bli så :P

Sen efter det fixade jag massa i tjejernas rum. Tog nämligen bort deras skötbord då dom har inte så stort rum men hade ett stort skötbord, så dom har fått mkt mer plats i sitt rum att leka på nu.
Dom andvänder ju blöja än men det är så mkt lättare att byta på golvet då vi andvänder up&go blöjor. Så mkt smidigare att hålla till på golvet. Och mindre risk att dom slänger sig runt eller slår sig på något sätt... dom är ju så snabba i denna ålder. Så känns mer säkert att vara på golvet :)


Fixade massa i garderoberna för att få bättre förvaring vilket jag lyckades med :)

Sen fixade jag iordning på tjejernas rum + rensade ut leksaker som är "för små" för tjejerna som dom inte leker med nå mer liksom.

Har även hunnit plocka undan julen dock så får de i fönstrena vara kvar några dagar till :P

Sen bytte jag och och drog ner för att träna på friskis, dock hade jag missat att läsa jul&nyårs special schemat ;P
Tänkte inte på att det är massa röda dagar och sånt nu med, så trodde det riktiga schema hade börjat. Men blev iaf ett träningskort rikare ;P haha å lite friskluft fick jag med.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på familjen annorlunda och fryser som en tok och filtarna ligger i tvätten. Blir alltså att krypa ner i sängen strax. Helt iskall på armarna :/ ;P


Imorn vet jag inte vad jag ska göra, något hittar vi nog på :) Dock så jobbar jonathan hela dagen+kvällen :( tråk.....


Vårfint

Dessa saker skulle få komma in här hemma till i vår känner jag ;P


129:- på H&M

399:- på H&M


99:- på H&M


149:- på Gina Tricot

149:- Gina Tricot


Åhhh

Jag har vaknat på helt fel sida samt barnen oxå... båda är klängiga... och gnälliga.. Men men dom ska få sova en sväng nu snart för dom börjar bli trött igen.
Så får se om det blir bättre sen efter det, hoppas på det iaf!

Blir inte bättre utav att man måste tjata på jonathan att han ska gå upp.. klockan är 08.13 nu och han ska vara på jobbet senast 9... Han lyssnar inte när man säger åt han... eller han kanske gör det men somnar om 2 sek senare igen.
Så drygt varför kan han bara inte gå upp? Då kommer han inte kunna sluta tidigt idag som han sagt att han ska göra bara för att han sovit nu på morgonen :( 

Denna dag kommer vara jobbig :/ suck!

Turen är väl att jag ändå ska få träna ikväll, så man får ut lite agg och få känna sig duktig;P

Nog om mitt gnällande,men måste få ut det någonstans eftersom karln i huset ändå inte lyssnar just nu.


Näe nu ska jag dra upp han ur sängen och sedan lägga dom små, sen får vi se.. vill ta ner julen men vette fan om jag har ork och är på det humöret idag ?
Börjar jag kommer väl saker å ting ändå bara  gå skit, typ saker som kommer gå sönder lr något... känns som en sådan dag idag.


Näe nu blir det annat, hörs hej!

2011

Det har hunnit bli 2011. Jag har haft fullt upp eller så har jag inte varit hemma, däför den dåliga uppdateringen.

Iaf sist jag skrev då höll jag ju på att städa och det blev klart, vi har hunnit handla.
Även firat nyår.
Dagen d för nyår var i förrgår, dagen började med att fixa det sista hemma, sedan åkte jag iväg å köpte lösnaglar + lite annat smått.

Sen hem å duschade å började fixa mig.

Vid 5 kom folk hit, vi började med maten och lite drickande. Maten blev kanon god och trevligt sällskap hade vi :)
Efter maten så åkte vi vidare till Söder hem till Elle, eftersom att vi inte fått någon barnvakt så var jonathan hemma med dom små.

Väl där så började vi köra lite ölspel och pratade och hade trevligt så liksom. Sen kom det mer å mer folk. Var av en av dom var väldigt full... slutade med att han höll på å riva först vardagsrums bordet och massa glas, sen försökte vi få i han massa vatten men det slutade med att det var över hela han. Sen somnade han, dock så började han även att kräkas efter ett tag och satt på ett sätt så att han inte fick upp det ordentligt och andningen blev lite sämre, så vi ryckte in några stycken och några andra ringde ambulans medans. Vi letade på puls och kollade ögonen och sådant. Allt såg bra ut men vi skickade han med ambulansen ändå så att dom fick ta över, vi vet ju liksom inte vad vi gör om det händer något mer eller så.. Ambulansen och sjukhuset vet iaf vad dom gör.

 

Så det var det, sen hände det även lite mer tråkiga saker :( bl.a att jag och min vän frågade en kille där som fixade med musiken om vi fick lyssna på en låt, men då pekade han bara finger åt oss och kastade en nyöppna öl på lisa, det kom även lite på mig.
Och sedan blev det även lite små tjafs mellan mig och lisa, men men det är löst nu :) hoppas jag iaf ;P det verkade som så iaf^^

Lite fylle missförstånd ni vet.

Så om man resumerar min nyårsafton så hade jag hällre bara käkat med vännerna sen låtit dom åkt vidare och jag och jonathan myst hemma med nån cider eller något, och typ ostbricka å sånt :)

Men men det får bli det nyår som kommer :)

Nog om mitt nyår, hur hade ni det ? Hoppas ni hade det bättre iaf :P


Igår var vi typ hos svärmor hela dagen, skönt att komma bort lite!

Idag har vi varit på köpis och bytt lite julklappar och sånt :)

Nu är jag ensam hemma med barnen men dom sover middag en sväng nu, och jonathan är på hockey.
Så när han kommer hem blir det för mig att åka i väg och handla lite, sen får vi se vad som bjuds senare ikväll.. antagligen blir det bara att vara hemma :)



RSS 2.0